Ogólne > Informacje
Propozycje - czyli co chcielibyście zmienić/dodać/wywalić z forum/portalu
faja:
Cytuje: Forum zostało przebudowane, zlikwidowano kilka upierdliwych problemów, mam nadzieję że będzie działać teraz lepiej.
Nie, nie dziala lepiej!
Moze czas wprowadzic moderatorow?
Nazywacie sie Poloniainfo, a tu oprocz informacji belkot, glupie dyskusje , aisak i inne odpowiadaja same sobie, widze, ze madrzy ludzie nawet niewiele pisza. Czy naprawde chodzi o to zeby bylo jak najwiecej postow????
Willy wez sie do pracy, nie musisz sam kontrolowac wszystkiego, ale poziom formum spadl do zera.
milego wieczorku ;D
willy:
To że nie odpisuję nie znaczy że tego nie czytam.
Drogie Panie przegięłyście żeby już tu się kłócić, dlatego wywaliłem wszystko od tego momentu.
aisak:
--- Cytat: willy w 19 Maj 2013, 15:03:52 ---To że nie odpisuję nie znaczy że tego nie czytam.
Drogie Panie przegięłyście żeby już tu się kłócić, dlatego wywaliłem wszystko od tego momentu.
--- Koniec cytatu ---
rozumiem, ze bez selekcji, ale oki, co wolno wojewodzie... ::)
bez urazy Willy :), tylko opinia...
1941:
--- Cytat: willy w 19 Maj 2013, 15:03:52 ---To że nie odpisuję nie znaczy że tego nie czytam.
--- Koniec cytatu ---
Willi zapomnialem, ze swego PL konta, mozesz w Danii na poczatku, w sklepach placic karta i w razie draki pobrac gotowizne z bankomatu. Oplaty z reki raczej jednorazowo bo placisz za ta operacje prowizje w okienku ale bedzie mniejsza niz koszt przelewu z PL chyba. To chyba tyle.
Hildegarda:
Kære Willy
czy ja musze dostac to perwsze przed oczami otwierajac Forum:...."Aisak chad med en anden med deres personlige idiotysmer"...
venlig, meget venlig hilsen Hildegard
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej