Ogólne > Informacje
Propozycje - czyli co chcielibyście zmienić/dodać/wywalić z forum/portalu
zpatentem:
Kazdy powinien miec mozliwosc dokladniejszego okreslenia swojej narodowosci:np: ja jestem "europejczykiem", a od parudziesieciu lat mam dunskie obywatelstwo, co jest dla mnie, w gruncie rzeczy, malo istotna sprawa.
Vordingborg: znam bardzo wiele rodzimych ofiar wyportkowanych przez polskie "zlote raczki" czy posrednikow, badz realny i nie szukaj taniej popularnosci :)
kubeczek07:
Właśnie zwróciłem uwagę na flagę i duńskie obywatelstwo w procentach ;) , może powinien być wybór lub żeby nie było informacji? Bo robi się taki podział, a ważniejsze, żeby być jak jedna rodzina. A ktoś jak będzie ciekawy to i tak może zapytać :)
vordingborg:
Bo to nie chodzi o duńskie obywatelstwo a o EREKCJE ;D
Jomir:
--- Cytat: kubeczek07 w 10 Cze 2014, 13:38:43 ---Właśnie zwróciłem uwagę na flagę i duńskie obywatelstwo w procentach ;) , może powinien być wybór lub żeby nie było informacji? Bo robi się taki podział, a ważniejsze, żeby być jak jedna rodzina. A ktoś jak będzie ciekawy to i tak może zapytać :)
--- Koniec cytatu ---
Tak, tu na forum to tak wlasnie rodzinnie jest :)
Na zasadzie: " z rodzina to sie na zdjeciu wychodzi" ;D
frisms:
Ja bym zmienila cala szate graficzna - bo ta jest nudna i bez wyrazu.Nie ma na czym oka tutaj zawiesic.Ta grafika jest od zawsze - nie mozna by cos zmienic - kolory,jakis uklad napisow,wprowadzic jakies ciekawe elementy,zdjecia...
Strona caly czas wyglada jak by byla " w budowie".
Szkoda ze usunales te procenty dunskosci,to bylo cos nowego i takie "z przymruzeniem oka".Fajny pomysl ale juz zostal "zabity".
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej