Ogólne > Informacje

Propozycje - czyli co chcielibyście zmienić/dodać/wywalić z forum/portalu

<< < (41/46) > >>

bukson85dk:
chciałbym uprzejmie pionformować drogich ''Adminów'' iż w dziale transport nie ma możliwości dodania nowego wątku oczyiwście zalogowałem sie ... w innych działach jest przycisk nowy wątek wiec pewnie skrypt sie sypnąl mam opere najnowszą próbowałem tez na innych przeglądarkach.

szczurek:

--- Cytat: bukson85dk w 24 Cze 2014, 10:12:10 ---chciałbym uprzejmie pionformować drogich ''Adminów'' iż w dziale transport nie ma możliwości dodania nowego wątku oczyiwście zalogowałem sie ... w innych działach jest przycisk nowy wątek wiec pewnie skrypt sie sypnąl mam opere najnowszą próbowałem tez na innych przeglądarkach.

--- Koniec cytatu ---
ja sprawdzalem we wszystkich czterech poszukuje dam itp i jest mozliwosc (to jest zaraz nad ta gruba linia)

Baumi:
Ogromna prosba willy. Dodaj do styli (obojętnie gdzie, może byc /forum/Themes/PoloniaInfo/css/index.css):

--- Kod: ---.attachments img {
   max-width: 100%;
}
--- Koniec kodu ---

Widzisz co się dzieje po kliknięciu na zdjęcie dodane jako załącznik do postu (najczęściej w ogłoszeniach) i nie grzmisz... ;)))

willy:
Podaj mi proszę link do miejsca gdzie to źle działa. Wg mnie wszystko jest ok i nie ma potrzeby nic modyfikować.

Baumi:

--- Cytat: willy w 19 Lut 2015, 19:25:00 ---(...) gdzie to źle działa (...)

--- Koniec cytatu ---

Hehe... Nie ma miejsca gdzie działa to dobrze ;) Zerknij choćby tutaj:

Wygląd strony z miniaturką:

Po kliknięciu w miniaturkę:

Zdjęcie jest prezentowane w oryginale. Div w ktorym sie ono znajduje ma stałą szerokość wiec od razu wyskakuja scroll'e poziomy i pionowy. Po dodaniu ww. stylu otrzymasz:

Sprawdzone pod Chromem v40. Identyczny efekt w FF v35, IE11. Dla lepszego przykładu załączam tu fotkę. Spróbuj kliknąć w miniaturkę poniżej ;)

Dobrej nocy!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej