Ogólne > Informacje

Propozycje - czyli co chcielibyście zmienić/dodać/wywalić z forum/portalu

<< < (6/46) > >>

willy:
Jak na razie ostrzeżenia na PM zawsze przynosiły spodziewany efekt. Jedna osoba była zabanowana na tydzień i nigdy więcej nie było potrzeby używania podobnych środków.
Jakby co system ostrzeżeń można wprowadzić w ciągu kilku godzin ..., ale mam nadzieję że nie będzie to konieczne.

Ehhh ... jestem niepoprawnym optymistą, ale może jednak ...

Pozdrawiam,
willy.

MargaretMitchell:
Mawi nie bądź takim żandarmem ;D Tu nie dzieje się nic takiego złego, żeby taki system kar wprowadzać :o

willy ma rację - wystarczy upomnieć kogoś na pw, a wywalanie spamu i wulagaryzmów to normalne działanie moderatora.

mawi:
haha , to tylko takie sugestie  , na przyszłość ,
zauważyłam ,że nie ma tu  dużo pracy
Ja przyzwyczaiłam się do dużego forum .
Myślę ,że w nie długim czasie to tez się rozrośnie .

voyager:
brakuje mi adresow sklepow z czerwcowymi czeresniami z polski:))

a tak powaznie to czatu.... wiem ze Willy dziala szkoda tylko ze dopabuse od czasu jak zaprzyjazniony portal sie tym sprobowal zajac:))
a wystarczy czytac co ludzie pisza tutaj..:)) miedzy wierszami

i spostrzezenie: dlaczego obrazacie ludzi ktorzy odpowiadaja na ogloszenia? to ze ich nie rozumieja (np podany telefon) naprawde nikogo nie uprawnia do okreslania ich mianem osob ponizej 6 klasy podstawowej

niech sobie pisza.... dlaczego Was tak to denerwuje? przeciez to nie Wasz problem tylko ich:(((

wystawiacie swiadectwo sobie a nie im:((( przykre to

no i do pracy z tym czateeeeeeeemmmm:))))))))))))))))))))))))))))))

pozdrawiam cieplo i serdecznie wszystkich:))

Juta:

--- Cytat: voyager w 18 Lis 2007, 22:51:57 ---i spostrzezenie: dlaczego obrazacie ludzi ktorzy odpowiadaja na ogloszenia? to ze ich nie rozumieja (np podany telefon) naprawde nikogo nie uprawnia do okreslania ich mianem osob ponizej 6 klasy podstawowej

niech sobie pisza.... dlaczego Was tak to denerwuje? przeciez to nie Wasz problem tylko ich:(((

--- Koniec cytatu ---

Ja jestem czasami przerazona. Kiedy czytam niektóre posty, to krzyczę z rozpaczy siedząc przed kompem. Wiesz, mnie to boli, ze Polacy gardzą własnym językiem, nie uczą się go, nie rozumieją prostego tekstu pisanego po polsku, nie potrafia pisać po polsku. Ta pogarda dla jakże pięknego języka ojczystego jest dla mnie szokująca.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej