Ogólne > Informacje

Propozycje - czyli co chcielibyście zmienić/dodać/wywalić z forum/portalu

<< < (7/46) > >>

voyager:
rozumiem i wiem ze to przykre niestety.... ale wiesz co mam na mysli a to jest po prostu nie fair:(((

nie od dzis wiadomo ze w polsce mamy bardzo wysoki poziom analfabetyzmu a ten nie oznacza tylko umiejetnosci pisania i czytania ale rowniez rozumienia tekstu

ale zaraz obrazac? wyzywac ? w jakim celu? czy nie wystarczy tych odpowiedzi po prostu przemilczec?

nie kazdy konczy polonistykę:)))

Tula:
Nikt nie obraza i nikt nie wyzywa, natomiast jesli kazda krytyke traktuje sie jak personalny atak, to rzeczywiscie mozna to tak odebrac.
Ja uwazam, ze jezeli ktos nie umie czytac tekstu ze zrozumieniem, nie ma co jechac za granice, bo tu zginie, o czym zreszta pisal tu Kilord. Nie mozna tolerowac wszystkiego. Chodzilismy do tych samych szkol, nie ma zmiluj sie. Polonistyka to wyzsza szkola jazdy i nikt od nikogo tu nie oczekuje referatow o jerach, natomiast mam wrazenie, ze zbyt latwo sie rozgrzesza zwykle lenistwo i niedbalstwo.

Klingon:
Polacy są mistrzami w ocenianiu i pouczaniu. ;D

voyager:
nikt nie obraza????????????? cytuje:

--- Cytat: Mirra w 09 Sie 2007, 13:19:23 ---Swoja droga Tula... co sie irtytowac... toc to nie Ty bez pracy pozostaniesz, a Ci co czytac nie umieja....
a skoro nie umieja to sie do pracy nie nadaja...

teraz pewnie testu na koniec 6 klasy w Polsce by nie przeszli....

Wyluzujmy.... niech pisza i czekaja na odpowiedz od Pana Boga ....

--- Koniec cytatu ---

voyager:
no to sobie rady nie dadza ale czy Ty lub inni jestescie upowaznieni do pisania takich tekstow? wiem Tula ze to nie Ty ale chodzi mi o cos innego.....

napisze inaczej.... prosciej.... szczyt chamstwa to podobno beknąć w towarzystwie... a szczyt kultury to nie zwrocic na to uwagi i ja sie z tym zgadzam a Wy?

wiec dlaczego ciagle upominacie tych analfabetow i drwicie z nich? przeciez to nie Wasz problem :((((((

puscilem to na dwie wiadomosci bo niestety nie wiem jak wkleic cytat:)) czyli tez jestem analfabeta:)))) sorry nie bylem na tych lekcjach nie wiem nie znam sie nie rozumiem.... ale poradzilem sobie w ten sposob hihihihihhi:)
wybaczycie czy dostane za nieskonczenie podstawowki? ;)

i nie chodzi mi ani o krytyke ani tym bardziej o personalny atak bo nie mnie on dotyczy :((

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej