Regionalne > Kopenhaga
szkola dunskiego
dalenka:
no z jednej strony rozumiem, ze komuna placi za modul i chce miec rezultat, ale z drugiej strony jak zaczynalam z Clavisem i wyczytalam w reklamie ze dla wyksztalconych profesjonalistow to uleglam zludzeniu ze oni tez beda wyksztalceni i profesjonalini... jak sie okazalo jak to naprawde tam wyglada, no coz, utknelam tam na 8 miesiecy choc z powodzeniem w IA w tym czasie bylabym juz na przynajmniej 3 module... no ale nie bede o tym myslec juz bo mi tylko sie krew psuje ;)
bezwarkoczy:
witam, czy ktos moze z Was uczeszczal lub uczeszcza do sprogcenter Ballerup i ma jakies uwagi/opinie? powinnam zaczac tam nauke, ale waham sie pomiedzy ta szkola a IA.z gory dzieki za odpowiedzi
Sokorta:
IA jest na prawdę spoko (grupy polskie), ale nie potrafię nic powiedzieć o sprogcenter, bo nie chpodziłam :)
rocznik 1971:
spoko ..polskie grupy ....skad sie tu nagle tylu analfabetow z polskimi paszportami nazjezdzalo ????
sponsorr:
--- Cytat: rocznik 1971 w 18 Kwi 2011, 04:04:17 ---spoko ..polskie grupy ....skad sie tu nagle tylu analfabetow z polskimi paszportami nazjezdzalo ????
--- Koniec cytatu ---
Poczulem sie obrazony. Ja nie jestem analfabeta a jednak wybralem grupe Polska.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej