Regionalne > Kopenhaga
szkola dunskiego
rocznik 1971:
good for you ..patrzac na ta reklame IA ktora zrobiles tej firmie w innym watku to chyba nie nalezy brac tego co piszesz powazniej niz zapewnien wlasciciela komisu samochodowego o zaletach sprzedawanych przez niego aut 8)
sponsorr:
Ja nie robie reklamy ja komentuje. Jest bardzo wiele szkol a ja chodze do tej z wielu wzgledow. Czas lekcji, miejsce itd tylko podpiecie mi latki "analfabety" jest niemile. Rownie dobrze moglbym powiedziec ze kradniesz i pijesz bo jestes z Polski.... Wiadomo ze jak ktos nie musi pracowac lub ma duzo czasu wolnego sa szkoly a wyzszym poziomem jak i tempie. Ja ze zwgledu na okreslone godziny pracy moge sobie pozwolic jedynie na tyle godzin nauki tygodniowo. Nie mozna miec wszystkiego na raz.
rocznik 1971:
""Rownie dobrze moglbym powiedziec ze kradniesz i pijesz bo jestes z Polski.... "" A Ty przepraszam to skad jestes ???
Mam nadzieje ze pol roku nauki bedziesz mogl odpowiedziec na pytanie " jak sie nazywasz .." jeg hedder ... ..bo sa tacy ktorzy odpowiadaja ....." ja bor ... no w sumie tu sa tabliczki z nazwiskami wiec mozna pomylic pytania . w Pl nie ma tabliczek bo jest ustawa zabraniajaca . Teksty ktore Ty i inni tzw. kursanci z IA tutaj pisza przypominaja wazeliniarstwo do N- potegi .
Chcesz sie nauczyc jezyka ??Wylacz cyfre cos tam ..wrzuc na dunska kablowke i zmieszaj sie z tubylcami ....
I tyle ....
sponsorr:
Ehhh ktos pyta o szkole wiec ja pisze o swojej bo tylko ta znam..... Moje odpowiedzi sa adekwatne do pytania, a wy nabijacie posty jakimis pierdolami. Do jakiejs szkoly trzeba chodzic bo raczej z radia sie nikt nie nauczy. Ja wybralem ta i jest jak najbardziej spoko. Wiem ze bede rozmawial po dunsku czy po tej szkole czy innej.. Mam checi, zapal, mozliwosci a szkola kazda nauczy jak kursant chce! Z mojej strony wszystko. Pozdrawiam wszystko wiedzacych!
kamiladk19:
witam mam pytanie . przeprowadzilam sie do kopenhagi nie dawno w chwili obecnej na mojej zoltej karcie widnieje stary adres czy moge z ta karta przystapic do bezplatnego kursu czy tez musze wyrobic nowa? z gory dziekuje!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej