Regionalne > Kopenhaga
szkola dunskiego
Tula:
Jesli masz zolta karte z dunskim adresem, mozesz chodzic do szkoly, nikt nie bedzie sprawdzal, czy pracujesz. Zapisz sie czym predzej!
Kilup:
Dzięki Tula!
Jeszcze małe pytanko - w której ze szkół angielski jest w mniejszym stopniu potrzebny, IA czy SS ?
Pozdrowionka
Tula:
W obu jest potrzebny tak samo. Jesli jednak wybierzesz "zwykle" IA zamiast IA Intensiv, to dasz rade ze srednim angielskim.
Moja rada: zapoznaj sie z angielskim slownictwem gramatycznym (jak jest przymiotnik, rzeczownik, czas taki czy taki, tryb rozkazujacy itd.).
Barbarela:
Witam
mam pytanie dotyczące finansowania nauki jęz. duńskiego - czy osoby przebywające w Danii powyżej trzech lat tracą dofinansowanie z Komuny(dotyczy osób, które wczesne nie podejmowały nauki) i muszą płacić pełną kwotę za moduł,otrzymałam takie informacje od pan Beaty prowadzącej szkołę duńskiego dla Polaków. Przepis wszedł w życie prawdopodobnie w kwietniu 2009 czy to prawda?
Lea:
Szkola jezyka dunskiego w Ballerup (Malmparken) - Ballerup Sprogcenter chce rozpoczac nauczanie Polakow na roznych poziomach, zajecia na pierwszych dwoch modulach ma prowadzic polski nauczyciel i Dunczyk, warto sie do nich zglosic, zwlaszcza jesli sie nie zna angielskiego. To rzetelna firma, w razie czego sluze kontaktem.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej