Regionalne > Kopenhaga
szkola dunskiego
Jomir:
Ja zalapalam sie w Kissie na poltora modulu.
Uwazam, ze warto i ze naprawde da duzo nauka tam, a nie gdzie indziej.
CO do ceny... cena za SP nie jest taka duza, ale jezeli wezmiemy pod uwage, ze w Kissie modul trwa 6 tygodni, to kwota juz zaczyna wygladac straszniej.
Aczkolwiek po pierwsze, zazwyczaj powtarza sie ktorys z trinow, wiec zazwyczaj modul wychodzi 9 tygoddni, a moze nawet i 12 :)
Po drugie... byc moze cena, o ktorej mowie dotyczy SP, moze na PD jest taniej????
Tula:
--- Cytat: marysha w 22 Kwi 2009, 20:33:10 ---Trzeba się zastanowić, czy poziom KISS-u tak bardzo odbiega od reszty, czy warto zainwestowac pieniadze, bo ta szkoła ,,da " nam więcej...
--- Koniec cytatu ---
Da. Niestety zdazylam tam zrobic tylko trzy moduly, ale za to te najbardziej bazowe, jest to wiedza, z ktorej korzystam do tej pory.
Zgadzam sie jednak z Twoja opinia, ze ludzie, kiedy maja do wyboru kurs (niemal) darmowy, a kurs, za ktory trzeba samemu zaplacic, wybiora to pierwsze.
[Posted on: 23 Kwiecień 2009, 08:25:13]
Przypomnialo mi sie jeszcze cos o kissowskim cenniku. W 2007 roku jeden trin, czyli trzy tygodnie nauki, kosztowaly ok. 6000 dkk.
Jomir:
I ta stawka obowiazuje wciaz w innych szkolach...
Trudno powiedziec....
Najlepiej sprawdzic u zrodel :)
Bella:
Dziekuje serdecznie za uwagi, ale tak naprawde to nie cena mnie interesuje - tylko jakosc ;)
A moze znacie jakis prywatnych nauczycieli dunskiego? Ktorzy nie sa zatrudnieni w zadnej szkole tylko pracuja na zlecenia?
Pozdrawiam
Kilup:
Witajcie!
Chciałbym się zapisać na język duński, ale mam problem - mianowicie moja firma chce na dniach zbankrutować. Niestety z powodu branży i nienormowanych godzin pracy nie wystartowałem wcześniej z nauką duńskiego i w miarę możliwości szlifowałem angielski - komunikacja w pracy odbywała się po angielsku. Spodobało mi się tutaj i chcę zostać.
Więc jestem w kropce, bo nie wiem, czy mój nr. CPR będzie ważny, czy przy zapisywaniu się szkoła sprawdza mój status i status mojej firmy i co się wydarzy jeśli się dowiedzą, że nie pracuję. Co gorsza mieszkanie było wynajmowane przez moją firmę i tylko firma może je wynajmować, czyli będę musiał też poszukać innego lokum.
Czy ktoś coś wie na ten temat ?
Pozdrowionka
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej