Ogólne > Informacje

Wybory 2010

<< < (9/22) > >>

Juta:
Behemot, nie stac cie na wlasne przemyslenia? Ani na zadne konkrety, argumenty? Ja tez moge podac linki do ksiazek i artykulow, ktore dowodza, ze PiSs i Kaczynski to zlo najgorsze. Ale tego nie robie, bo w przeciwienstwie do ciebie mam swoje wlasne przemyslenia i doswiadczenia.
Czytalam Lysiaka, dla mnie to prymitywny fanatyzm. To, ze ktos jest dobrym pisarzem nie oznacza, ze zawsze ma racje ;) Zapewne wiesz, ze jest taki znany pisarz, laureat Nagrody Nobla, Gabriel Marquez. Swietny pisarz, a przy okazji przyjaciel Fidela Castro. To, ze ktos ladnie ksiazki pisze nie oznacza, ze zawsze ma racje.
Aha, caly czas czekam na liste tych poslow PO, ktorzy byli czlonkami PZPR. Pisales, ze jest ich ok 40% ;)

jeni:
Juta ... Nie zauważyłaś , że będzie druga tura .Plany się zmieniły a tak to nie patrz do tyłu na to co było, patrz w przód co możesz zrobić by było lepiej, niech dobry humor cię nie opuszcza ;D nigdy

vera:
ta kilku dniowa przemiana JK widzę odnosi skutek.

BK jest jaki jest, na pewno dużo mu brakuje. Będąc w cieniu polityki nie ogarnął wystąpień przed obywatelami co niestety widać na każdym kroku. Miejmy nadzieje, że się doszlifuje - jego zony tez to dotyczy. Także jakby nie było ma wady ale do łyknięcia.

Ostatni bliźniak ma ostatnimi czasy przemówienia o wiele lepsze niż Komorowski, wie co ludzie chcą usłyszeć i im to daje.
Sądzę jednak że ta zmiana to wielki nienaturalny wysiłek dla niego i tak czy inaczej wróci do swojego starego żywiołu.

W PO i PIS są ludzie wykształceni i rozgarnięci, którzy gadają z sensem (Cymański z PIS). Jednak dopuszczenie JK do urzędu o jaki się ubiega, zafunduje nam drugą część Cyrku Europy za darmo.

Co do USA to tam ludzie znają tylko sytuacje z szklanego ekranu tylko, więc ich spojrzenie na sytuację nie jest wyrocznią.

jakby nie było głosować trzeba, bo lepsze to niż miałby ktoś za nas wybierać

willy:
Troszkę dla ukojenia nerwów proponuję pooglądać jak radzą sobie Chińczycy i Japończycy z wymawianiem nazwisk czołowych kandydatów na prezydenta :D

--- Cytuj (zaznaczone) ---Ko-mo-ro-fu-si-ci
Ka-ci-ni-si-ci
--- Koniec cytatu ---

http://wwwybory.pl/

jeni:
[quote author=vera

W PO i PIS są ludzie wykształceni i rozgarnięci, którzy gadają z sensem (Cymański z PIS). Jednak dopuszczenie JK do urzędu o jaki się ubiega, zafunduje nam drugą część Cyrku Europy za darmo.

PO największa chorągiewka na scenie politycznej. Najbardziej fałszywa partia. Nigdy nie mają własnego zdania,zawsze sugerują się sondażami. Niesiołowski, Palikot największe chamy w polityce czy? PiS, SLD mają takie gnidy w swoich szeregach? Nie,nikt nie przekracza pewnych granic, ale PO ma na to wyjebane.  PO- partia dla bogaczy , jestem za Kaczynskim, nic nie słyszałem  nic konkretnego z ust Komorowskiego- w  przeciwieństwie Kaczyński ma plan i mówi  jasno. Nie ufam PO na tyle, żeby mogła mieć możliwość rządzenia z ukrycia.  Kaczyński mimo pewnych wad, to wszystko będzie jaśniejsze, on nie jest i nie będzie pachołkiem  Tuska - to ten co chciał być prezydentem 

[Posted on: 23 Cze 2010, 15:05:19]
Oto jak wygląda  miłość PO , po pierwszej turze wyborów do Napieralskiego

//www.youtube.com/watch?v=o-nzEBqxkWA
http://www.youtube.com/user/LeoneFiIms

Juta.... i co Ty na to?????????

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej