Ogólne > Informacje

Wybory 2010

<< < (14/22) > >>

vera:
Po wczorajszym Kaczyński ma teraz realne szanse wygrać.

Z innej beczki:
Trochę już jest nudne powtarzanie przez PO, że ci co są poza granicami kraju muszą głosować. Kto chce to pójdzie jednak zmierza to w tym kierunku, że po ewentualnej przegranej szybko znajdą przyczynę porażki.

jeni:
Bardzo trudno przekonać  do głosowania  > wyjechanych <  większość to dzieci  Owsiaka...róbta co chceta....nie interesują się wydarzeniami w kraju. Tylko własny nos,kasa, balety, bryka. Mam nadzieję,  że dotrze kiedyś do nich, że  Polska jest 
 najważniejsza,  wówczas żale i pretensje będą mieli do wszystkich , tylko nie do siebie, jako pokolenie stracone.
  Może to ;D   
            Poszedł Bronek za chałupke zdoił majtki, zrobił kupke

Bronku, Bronku coś ty zrobił?  ja,ja,  żem, żem....    POLSKIE przyozdobił :P.

[Posted on: 01 Lip 2010, 11:23:43]

--- Cytat: jeni w 01 Lip 2010, 11:23:43 ---Bardzo trudno przekonać  do głosowania  > wyjechanych <  większość to dzieci  Owsiaka...róbta co chceta....nie interesują się wydarzeniami w kraju. Tylko własny nos,kasa, balety, bryka. Mam nadzieję,  że dotrze kiedyś do nich, że  Polska jest 
 najważniejsza,  wówczas żale i pretensje będą mieli do wszystkich , tylko nie do siebie, jako pokolenie stracone.
  Może to ;D   
            Poszedł Bronek za chałupke zdoił majtki, zrobił kupke

Bronku, Bronku coś ty zrobił?  ja,ja,  żem, żem....    POLSKIE przyozdobił :P.

//www.youtube.com/watch?v=5DdWSVaRBmA                                                                                                   

--- Koniec cytatu ---

Wineta:
A mnie się nie podoba, kiedy ktoś, kto wyjechał z kraju wiele lat temu, na dodatek nie ma zamiaru wracać, wybierał mi władze. Przepraszam bardzo, ale skreślać bardzo łatwo, trudniej żyć pod taką władzą. Inna sprawa, jeśli ktoś wyjechał na jakiś czas.

[Posted on: 01 Lip 2010, 14:39:58]
Poziom niektórych komentarzy jego zwolenników,  jest dodatkowym argumentem przeciwko Kaczyńskiemu... :/

vera:

--- Cytat: Wineta w 01 Lip 2010, 14:41:17 ---A mnie się nie podoba, kiedy ktoś, kto wyjechał z kraju wiele lat temu, na dodatek nie ma zamiaru wracać, wybierał mi władze. Przepraszam bardzo, ale skreślać bardzo łatwo, trudniej żyć pod taką władzą. Inna sprawa, jeśli ktoś wyjechał na jakiś czas.

--- Koniec cytatu ---
O tym samym już wcześniej pisałem, bo co innego jest kilka lat a co innego pobyt dziesiątki lat w USA.

behemot:
- Kto ty jesteś?
- Jestem Bronek, prosty jak od szpadla trzonek!
- Jaki znak twój?
- Fałsz, obłuda!
- A w co wierzysz?
- w Tusku cuda!
- Gdzie ty mieszkasz?
- W polskim grodzie!
- W jakim kraju?
- Gdzie powodzie!
- Czy Kraj kochasz?
- Jak pieniądze!
- A w co wierzysz?
- Że porządzę!
- Czyli wygrać chcesz wybory?
- Tak! Choć mam z tym problem spory! Lud me kłamstwa, zdrady czuje i z poparcia rezygnuje!"

Oby..  :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej