Ogólne > Informacje

Wybory 2010

<< < (16/22) > >>

WIGRY:
do jeni

jestem tu po to bo nie mogę zdzierzyć jarosława
jak możesz nazwac bzdurami wypowiedzi marcinkiewicza

jeni jak jarek jest bez winy to sam powinien zaproponowac
ujawnienie tresci rozmowy z lechem
ale tego nie zrobi bo by było juz po wyborach

Juta:

--- Cytat: jeni w 01 Lip 2010, 14:23:13 ---Bardzo trudno przekonać  do głosowania  > wyjechanych <  większość to dzieci

--- Koniec cytatu ---

Sek w tym, ze wiekszosc to osoby dorosle pamietajace PRL. I nie chcemy "powtorki z rozrywki". PiSs to taki wspolczesny PZPR, Kaczynski to kopia Gomulki, a IV RP to PRL-bis. Jestem antykomunistka i dlatego glosuje przeciwko Jarusiowi.

[Posted on: 02 Lip 2010, 10:13:46]
"Jarosław Kaczyński w "Sygnałach Dnia" powiedział, że ceni Edwarda Gierka za to, że "miał ambicję i chciał żeby Polska była wysoko w rankingach międzynarodowych". Prezes PiS podczas wczorajszej wizyty w Sosnowcu określił I sekretarza PZPR mianem "patrioty". "

vera:
Tak jak z SLD kiedyś komuniści, kilka dni temu kumple a teraz znowu jarek nie chce ich znać.
Sądzę, że to kolejna nie przemyślana strategia pozyskania wyborców. Są ludzie, którzy wspominają dobrze ten okres stad takie beznadziejne ruchy ze strony sztabu. Jak jeszcze dzisiaj zapoda jakaś sensację dnia i na pewno jarek nie wygra. Jestem pewien na 100%, że Bronka poprze większość.

[Posted on: 02 Lip 2010, 12:05:04]
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/51,80273,8091181.html?i=0

jamjurand:
Tak z ciekawosci troche, nie mam i nie chce miec pojecie o polskich politykach ale kiedys widzialem dokumentalny film w tv o grupie amerykanskich medialnych ekspertow ktorzy wynajeci, stawili sie w Moskwie i pomogli ledwo zyjacemu, senilnemu Jelcynowi wygrac wybory; czy taka akcja przeszla by w Polsce? Ostatnie pytanie: Czy Gierek oprocz moze Mieszka I   :) jest jedynym powszechnie i nadal nieustannie akceptowanym polskim przywodca?

jeni:

--- Cytat: vera w 02 Lip 2010, 09:18:23 ---A co ty chcesz od Palikota, gość jest jak każdy inny  ;D. Jedyny polityk, który nie pobiera wynagrodzenia poselskiego a przy tym bawi się świetnie. Czasami daje ostro popalić i dobrze bo wtedy inni pion trzymają.

Co do Jarosława to temu panu już dziękujemy - monarchia rodzinna dawno się skończyła.

Co do Bronka to tez się nie nadaje, bo jego wypowiedzi są żałosne no ale na kogoś trzeba głosować.

--- Koniec cytatu ---

Wybierasz Komorowskiego

Palikota dostajesz   GRATIS ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej