Cos niesamowitego! A teraz zupelne przeciwienstwo. W niedziele wrzucono mi do skrzynki pocztowej oferte/reklame Chevroletta, z ktorej miedzy innymi wynika, ze bez wzgledu na wiek kabusewcy, bez wzgledu na "staz" bezwypadkowej jazdy itp. ubezpieczaja pojazdy kupione u nich za 12.000 kr. na okres 3 lat czyli 4.000 rocznie. Co bedzie po 3 latach - nie pisza.
z nowymi samochodami tak jest, dlaczego??? Chyba tylko dlatego aby przyciągnąć klientelę. Najwięcej firmy wnikają jak sie kupuje auto używane (zniżki te sprawy). Przy zakupie nowego nikt o zniżki nie pyta

Układy, układziki chyba się liczą pomiędzy firmami.
[Posted on: 19 Cze 2010, 22:27:01]
Vera ty jestes uparty jak koziol skoro ktos ci pisze ze dostal taka a taka stawke to po co mialby sciemniac jak chesz to ci przesle moja pierwsza oferte na moj pierwszy samochod w danii i jest to ponad 20 kola,ale ty nie drazysz temat ze to nie mozliwe bo ty placisz tyle a tyle i wszyscy sa baranami bo nie placa tyle co ty.Juz tu ktos napisal ze do skladki na ubezpieczenie sa brane wszystkie informacje skladajace sie na ostateczna cene.
Nie sugeruje kto ściemnia kto nie po prostu to ciekawe za co tyle płacić.
Widzisz, ja po prostu chciałem znać kryteria, jeżeli je znałeś mogłeś napisać a nie wypisujesz burackie teksty. I nie pisałem, że nie możliwe tylko tak ogromna kwota mnie zastanawia mocno - i powtórzę ponownie "chciałem znać kryteria".
Druga sprawa nie nazwałem nikogo baranem bo płaci wysoką stawkę. Nie ćpaj więcej bo za bardzo fantazjujesz.
To tak dla wyjaśnienia zarzutów bo nie dość że piszesz nie prawdę co pisałem to zachowujesz się jak prostak po 3letniej szkole zawodowej. Przypomnę tylko ponownie bo skleroza ci nie pozwala pamiętać, że opisywałeś swój przykład jak to wielka była różnica w ubezpieczeniu. Wyjaśnić tego nie wyjaśniłeś różnicy między 7 a 20 tyś DKK. Przestań się mazać i zachowuj kulturalnie a nie jak twój kuzyn Lucas Bielski.