Regionalne > Århus, Aalborg ...

Do wszystkich "singli"

<< < (3/13) > >>

ss:
Proponuję  aby wszyscy spotkali się w centrum Aarhus

mondzik.:
myślę, że większość już się spotyka. mianowicie na mszach polskich. dziś była kolejna. mnie nie było, ale za to inni na pewno. zauważyłem takie zachowanie osób przychodzących. kończy się msza, ludzie wychodzą i idą w swoim kierunku. niektórzy stoją trochę pod kościołem i porozmawiają. najstarsi stażem wieku i pobytu w danii, w aarhus, spotykają się po mszy na kawie i ciastku. zastanawiam się co się dzieje z młodymi, gdzie się tak śpieszą i umykają. dlaczego tylko starsi mają ochotę i czas na spotkania i rozmowy?
nie przepadam za mszami-kościołem. ale to mógł być dobry sposób na spotkania i rozmowy z rodakami. niestety jest inaczej.
zawsze może pozostać spotkanie w jakimś klubie w sobotę. może wybierzemy wspólnie jeden klub gdzie my, polacy, będziemy przychodzić.
studenci czasami zachodzą do social club, ponieważ maja tam wejście za darmo. natomiast do 24 piwo za darmo. nie piję, ale wiem.

,,jeden z..." 31 lat. aarhus by.

Smiglo7o7:
Ja bym sie tutaj zgłosił ale nie dla zwiazku( bo mam juz takiego aniołeczka ktory rozjasnia moje zycie)  ale po to zeby poznac ciekawych ludzi z ktorymi mozna pogadac, wypic piwo i pozartowac mieszkam w Hillerod.
Mam 19 lat Studiuje w Lyngby, jezdze na BMX (trzeba zobaczyc miny dunczykow jak mnie widza), interesuje sie komputerami, grafika, "bawie sie figurkami"  tzn gry bitewne typy Warhammer, jestem tolerancyjny, rozsondny (czasami za bardzo), mam poczucie humoru :)

wiec jak jest ktos w okolicach hillerod - lyngby prosze o kontakt na maila smiglo7o7@gmail.com lub gg 2895786

pozdrawiam Piotr M .

kotka:
witam swietna sprawa, w domu czeka na mnie ten jedyny ale milo jest pogadac z kims o wszystkim i o niczym  :jestem za ,mieszkam w okolicy Allborga pozdrawiam Monia)

madzialenasz:
Hej w ktorym Kosciele w Århus sa msze?Chetnie bym sie wybrala, a wczesniej nie pomyslalam o tym
pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej