Regionalne > Århus, Aalborg ...
Do wszystkich "singli"
zietek:
to ile bedzie dzewczyn w koncu ???
kotka:
Zietek bedzie ich tyle ile zaprosisz.
yuexin:
Witam Wszystkich!
Byłem wczoraj, czyli 30.11 w Fatter Eskil i poznałem tam VOYAGERA i ISKIERKĘ. Bardzo fajni ludzie i super impreza, szkoda że była nas tylko trójka. Proponuję reszcie rodaków nie uczestniczyć tylko na forum ale ruszyć się i zabawić razem z innymi. Czekam teraz na następną możliwość spotkania i serdecznie zapraszam.
Piotrek z Aarhus
voyager:
impreza byla zajefajna a klub fatter eskil jest naprawde swietnym miejscem do spotkan :))
no bylo nas szescioro bo z nami byli jeszcze: dwoch kumpli z niemiec oraz jeden dunczyk ktory natychmiast zakochal sie w Iskierce :))) owinela go wokol palca po czym porzucila biednego nieswiadomego Jej planu o ktorym od poczatku wszyscy wiedzieli poza nim:))
Dunczycy tez sie swietnie bawili i byli bardzo mili w stosunku do nas ach... dlugo by opowiadac wpadnijcie nastepnym razem rowniez zapraszam:))
kama:
Jak ja sie ciesze ze tu zagladnelam,wiec drodzy rodacy kiedy i gdzie,chetnie sie dolacze do spotkania gdyz ciagle siedzie w domku i idzie zwarjowac niestety nie posiadam auta wiec moze byc tylko Arhus a i moj maz napewno wroci do normy a nie tylko ciagle praca i praca aaaaa mam nadzieje ze mnie nie skreslacie z listy bo juz nie jestem singielkiem TYSIACE POZDROWIEN
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej