Regionalne > Esbjerg, Haderslev, Kolding ...
czy jest ktos kto mieszka w Kolding i okolicach ??
horta:
--- Cytat: szczupak w 05 Wrz 2007, 15:10:43 ---przy budynku dworca kolejowego jest szkola fryzjerska tam firma kjears sciaga fryzjerow z polski do pracy co miesiac jest tam nowu grupa polakow oni sie szkola przez miesiac a potem rozjezdzaja na jutlandie i tak na okraglo wiec tam zobacz sie z nimi jak wiem to nowa grupa z lodzi bedzie tam juz 8.9 pozdrawiam jak cos wiecej to pytac
--- Koniec cytatu ---
Czesc mam pytanie>Mieszkam we Fredericia i jestem z zawodu fryzjerka.Czy mogłabys mi udzielic wiecej informacji o pracy w firmie Kjears.Bardzo bym byłoa ci wdzieczna.pozdrawiam.
zabcia77:
kto jest z kolding...........prosze o kontakt na priva.....potrzebuje pomocy
czerwoneczka_25:
hej, jesli jest ktos chetny aby podzielic sie swoimi przemysleniami, przygodami, przezyciami z pobytu w Danii, prosze piszcie, konczę swoja mgr na temat Polaków zyjacych tutaj, chciałabym pokazać jak ono wygląda, zwłaszcza że za wiele na ten temat nie śłychać, jesli jest ktos chetny aby pomóc będę bardzo wdzieczna za każdą pomoc, piszcie na moje gg 5336354, wysle ankietę. pozdrawiam, Magda
Krzys:
ja tez mieszkam w okolicach kolding a dokladniej to na wiosce Oster Starup i szukam jakis znajomych !!!
lilianka:
napisz mi wiadomosc na priva jesli chcesz
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej