Regionalne > Odense

Gdzie kupić używany rower w Odense

<< < (3/5) > >>

Manior:
Store Glasvej przecina Vestre Stationsvej i dochodzi do Vesterbro i przechodzi w Felledvej.
Adres tego sklepu Per Cykler Vesterbro  nr.... chyba gdzies miedzy 91/93.
Daj znać jak bedziesz juz w Odense to moze popatrze na ogloszenia w guloggratis.dk i jakis rower Ci nagram.

Nazwy ulic wymawia się różnie. Elmelundsvej - "élmelunsvaj"

NAJgorsza ulica w Odense, zarówno do napisania jak i do wymówienia to:

Trzymajcie się ;D  Oehlenschlaegersvej a wymawia się to "uenszlejavaj"

Usiadłem i musiałem odpocząć jak zobaczyłem tę nazwę...
Ulicę nazwano na cześć duńskiego  poety (podobny do Słowackiego)

Pozdrawiam

_maniak_:
A no właśnie apropo http://www.guloggratis.dk. Søgning: cykel, Pris fra kr załóżmy 300 do 800 Indrykket nie mam pojęcia co wybrać, Annoncetype saelges ? (słownik mi tłumaczy jako sold - sprzedany / czy kobes - bought - kupiony),    Landsdel: oczywiście Fyn Kun billedannoncer zaptaszkowane bo wole kupować z obrazkiem.

Co myślicie o tym sprzęcie http://www.guloggratis.dk/cykler/damecykel/centurion/annonce/1175516?bigimages=1 :)

Jeżeli już wybiorę sobie rowerek (to jest tak samo jak na allegro, ogłoszenie jest aktywne dopóki ktoś nie kupi ?), kontaktuje się z gościem wysyłając maila przez link kontakt denne bruger, umawiam się na odbiór jadę płacę i wracam rowerkiem ? A może tu obowiązują jakieś inne zasady ?

--- Cytuj (zaznaczone) ---Daj znać jak bedziesz juz w Odense to moze popatrze na ogloszenia w guloggratis.dk i jakis rower Ci nagram.
--- Koniec cytatu ---
Przyjeżdżam za tydzień  :)

piatka:
szukaj, przegladaj, patrz na ceny, na towar, na wszystko, na miejsce sprzedazy, porownaj  ceny nowych

piatka:
solges znaczy do sprzedania, kobes  to ci co chca kupic

maria:
hej,
bardzo się ciesze ze tu tyle info o kupnie rowera,zjeżdżam niedlugo i bede szukać jakiegoś mustanga.zastanawiam sie jak bede mowic o ile to nastąpi po dunsku;)z gangu olsena zawsze sie smiałam.
Chciałam sie zapytać to chyba do Maniaka,czy mieszkasz w rasmus?tez tam bede mieszkac.znam parę linkow do gazet ale bez numeru cpr  nie chća,daj znac jeśli potrzebujesz to prześle.

2.pomyslałam ze jesli ktoś mieszka w rasmus,to moze wypijemy piwko integracyjne.moj mail:marysiabe@o2.pl

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej