Ogólne > Pomoc!
W jakieś sieci najlepiej kupić starter do telefonu
_maniak_:
Niedługo przyjadę na wymianę studencką do Odense, zastanawiam się nad kupieniem startera do telefonu komórkowego
1 Do tej pory używałem orange, istnieje jakiś duński odpowiednik?
2 Jak wyglądają ceny połączeń na terenie Danii ?
3 Gdzie się to kupuje, jakieś kioski, specjalne punkty ?
K3:
--- Cytat: _maniak_ w 15 Sie 2007, 22:22:53 ---Niedługo przyjadę na wymianę studencką do Odense, zastanawiam się nad kupieniem startera do telefonu komórkowego
1 Do tej pory używałem orange, istnieje jakiś duński odpowiednik?
2 Jak wyglądają ceny połączeń na terenie Danii ?
3 Gdzie się to kupuje, jakieś kioski, specjalne punkty ?
--- Koniec cytatu ---
1. jest kilkunastu operatorow, czesc normalnych, reszta "wirtualni"
2. roznie... przedział 0,50-1,00DKK
3. generalnie wszedzie: kioski, markety, stacje benzynowe
willy:
Tylko uważaj ana pułapki typu: jak doładujesz przez internet to płacisz 0,39dkk za minute, ze zdrapki 1,99 ...
Jomir:
moja corka - maniak komorkowy - przeszla ostatnio na Lebare - dzwoni do Polski za 69 øre na stacjonarny i 1,99 na komorke.
doladowanie ze zdrapek i przez internet
_maniak_:
--- Cytuj (zaznaczone) ---Tylko uważaj ana pułapki typu: jak doładujesz przez internet to płacisz 0,39dkk za minute, ze zdrapki 1,99 ...
--- Koniec cytatu ---
Możesz jaśniej, rozumiem że mam doładowywać tylko przez internet ??? Pułapki, właśnie dla tego chciał bym wiedzieć z jakiej konkretnie sieci korzystać
--- Cytuj (zaznaczone) ---moja corka - maniak komorkowy - przeszla ostatnio na Lebare - dzwoni do Polski za 69 øre na stacjonarny i 1,99 na komorke.
--- Koniec cytatu ---
0,69 DKK za min do Polski ? To taniej jak u nas przez kom. na stacjonarny :)
A jak wyglądają ceny połączeń lokalnych ? Z kom. na kom. ? Z kom. na stacjonarny ?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej