Ogólne > Pomoc!

W jakieś sieci najlepiej kupić starter do telefonu

<< < (11/11)

Madzion:

--- Cytat: willy w 04 Gru 2007, 22:22:33 ---A tak na marginesie czy jest coś co oferuje tańsze rozmowy lokalne i międzynarodowe na podobnym poziomie ?

--- Koniec cytatu ---
Jak doladujesz 200tka albo 500tka w lebarze, to ci sie obiza cena lokalna do 69øre i 39øre. Tanszych nie chyba znajdziesz...

Klingon:
Tankując przez internet (Online optankning) otrzymasz taką samą cenę jak z kartą za 500 kr. (500 Kr. Skrabekort). Ten link podawałem już wcześniej:
http://www.lebara.dk/price_offline.php

willy:
Być może już kiedyś wypełniałaś te dane ... i podałaś zły lub polski adres (ja tak miałem). Wtedy trzeba napisać do nich emaila i podać prawidłowy adres. W ciągu kilku dni powinni przysłać. Procedurę osobiście sprawdziłem.

joah:
Potrzebuje jak najtanszych smsow do Polski oraz w miare tanich polaczen i smsow do Danii. Ktora siec polecacie?

Budrys:

--- Cytat: GoTTie w 21 Sie 2007, 14:22:42 --- przy pierwszej wplacie 100 DKK dostaniesz 399 DKK na koncie gratis. www.cbbmobil.dk

--- Koniec cytatu ---
facet na infolinii mówił coś o 10% zwiększeniu tej sumy po wpisaniu kodu, *+10* czy jakoś tak, ale gdy próbowałem robić to w praktyce, to nic z tego nie wyszło. LOL ;/

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej