Ogólne > Hydepark
Legalny wywóz auta na PL blachach z Dani
Krakers:
--- Cytat: Jomir w 23 Lis 2013, 20:47:08 ---Autor postu to juz pewnie podroz dookola swiata zakonczyl :)
--- Koniec cytatu ---
To jeszcze nic:
http://www.poloniainfo.dk/forum/index.php/topic,1340.0.html
- pewnie widziałaś ... tylko sił zabrakło ... by skomentować ;)
adamos:
Mam pytanko,
Moja dziewczyna przyjechała do Danii kilka miesięcy temu ( przyleciała samolotem ).
Ja przyjechałem kilka dni temu jej samochodem do Danii.
1. Jak rozumiem są dwa tygodnie na zgłoszenie że jej samochód jest w Danii tak ?
2. Ja jestem tu turystycznie. Czy mogę od niej kupić to auto i poruszać sie przez 30 dni ( tyle czasu mam na przerejestrowanie samochodu ) jako turysta który kupił samochód na pl blachach i wrócić nim do Polski i tam go sprzedać ?
Dzięki za pomoc
myszka0807:
--- Cytat: adamos w 25 Lis 2013, 10:19:38 ---Mam pytanko,
Moja dziewczyna przyjechała do Danii kilka miesięcy temu ( przyleciała samolotem ).
Ja przyjechałem kilka dni temu jej samochodem do Danii.
1. Jak rozumiem są dwa tygodnie na zgłoszenie że jej samochód jest w Danii tak ?
2. Ja jestem tu turystycznie. Czy mogę od niej kupić to auto i poruszać sie przez 30 dni ( tyle czasu mam na przerejestrowanie samochodu ) jako turysta który kupił samochód na pl blachach i wrócić nim do Polski i tam go sprzedać ?
Dzięki za pomoc
--- Koniec cytatu ---
troche kombinujesz spojrz w swoje wczesniejsze posty .Jedz tym autem do Polski tam je musisz przeciez przerejestrowac na siebie i sprzedac mozesz kto ci zabroni.Z twoich postow wynika ze ty nadal tu jestes jako turysta wiec w czym problem?
vordingborg:
Jako turysta to możesz nawet spodkiem śmigać :) pamiętaj tylko o wyznaczonych miejscach do parkowania ;)
Nawigacja
Idź do wersji pełnej