Ogólne > Rodzina ...

ginekolog

<< < (3/8) > >>

annaodense:
mam pytanko czy ktos zna jakiegos dobrego i sprawdzonego ginekologa w odense lub assens?pozdrawiam

piatka:

--- Cytat: anha w 28 Wrz 2007, 12:12:45 ---Zwracają jeżeli lekarz jest w odległości większej niż 50km w jedną stronę.
Jeżeli ktoś jest zainteresowany,napiszę więcej.

--- Koniec cytatu ---
napisz koniecznie, wiedzy nigdy nie za wiele, moze ktos wykorzysta.

anha:
Dokument nazywa się Anmodning om udbetaling af befordringsgodtgørelse (kørselsgodtgørelse).
Dostaje się go w sekretariacie albo w rejestracji u lekarza.
Wypełnia się (nic skomplikowanego) i podaje się numer konta,na który mają przysłać pieniądze.
Wysyła się pod adres kørselskontoret (powinien być podany na odwrocie).
I to wszystko,żadnych rachunków za paliwo czy biletów kolejowych.Oni sami sobie wyliczają.
Na pieniądze czeka się do 3 miesięcy.

Nie wiem tylko jak to jest gdy rodzic jedzie z małoletnim dzieckiem do lekarza,
czy koszty będą zwracane dla dwóch osób.

Hobcio:
Dobry wieczor, bylam u Doktora Wolnego. Niestety, z przykroscia stwierdzilam, ze nie okazal sie on ani kompetentnym lekarzem, ani tez osoba przyjazna kobietom. Jeszcze z taka przykroscia nie wyszlam od zadnego ginekologa. Nie mowiac juz o sposobach diagnozowania i komentowania pacjentki przez pana Wolnego, uslyszalam od lekarza niesympatyczne komentarze o kobietach. Ten pan nie umie podjac dyskusji na temat zdrowia kobiety, odpowiedziec na nurtujace pytania, ani zasugerowac adekwetnej pomocy. Nie polecilabym go zadnej pani, ktora chce miec zapewniona dobra opieke ginekologiczna. Jest za to jeden plus, normalny okres oczekiwania na wizyte na zolta karte (tydzien czasu). Pozdrawiam serdecznie wszystkie panie.

iwonka:
a ja mam pytanko takie - czy Pan Edward przyjmuje prywatnie (bez żółtej karty ) i ile kosztuje taka wizyta prywatna i jak długo trzeba czekać ?
pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej