Ogólne > Rodzina ...
ginekolog
Tula:
--- Cytat: iwonka w 10 Lis 2008, 13:36:54 ---a ja mam pytanko takie - czy Pan Edward przyjmuje prywatnie (bez żółtej karty ) i ile kosztuje taka wizyta prywatna i jak długo trzeba czekać ?
pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
Nie przeczytala Pani dokladnie watku. Przyjmuje prywatnie, pierwsza wizyta 500 koron, nastepne 300, a co do czasu oczekiwania na wizyte, prosze po prostu do niego zadzwonic...
eva77:
Mam ogromną prośbę.Jestem w ciąży, a ponieważ w Danii ostatnie usg wykonuje się w 20 tygodniu ciąży, chciałabym chodzić później prywatnie do ginekologa.Czy znacie może jakiegos prywatnego ginekologa w Odense.Wiem że polskojęzycznego nie ma, ale może znacie takiego z którym mogłabym porozumiewac się w języku angielskim.Byłabym wdzięczna za pomoc.
baobab:
Sprobuj moze w HC Andersen Klinikken.
Radze jednak sie zastanowic czy prywatne wizyty sa tak niezbedne - jezeli ciaza przebiega prawidlowo to nie ma co sie martwic i "podgladac" dziecka co miesiac na USG - w Danii, inaczej niz w Polsce, ciaza nie jest traktowana jak choroba i chwala im za to. Pomimo Twojego poczucia ze malo tu robia dla ciezarnych w porownaniu z kochana ojczyzna (znam to z wlasnego doswiadczenia) statystyki mowia ze Dania ma o wiele lepsze wyniki w tej dziedzinie niz Polska.
eva77:
Poniewaz jest to moja trzecia ciaza (dwie poprzednie stracilam), chcialabym dokladniej wszystko kontrolowac.A nie wszystko przebiega tak dobrze, chociaz tu według lekarzy nic sie nie dzieje. Kiedy pojechalam do szpitala z plamieniami w 16 tyg ciąży, stwierdzili ze nic sie nie dzieje, a w ciąży to normalne (???). Czy mogłabym dostać telefon do tej kliniki.Z góry dziękuję za pomoc
baobab:
Tutaj jest link do strony:
http://www.hca-klinikken.dk/112.html
Tlf. 6612 5513 Mandag, onsdag og torsdag 08.30 - 14.00
Tirsdag 08.30 - 17.00
Fredag 08.30 - 12.00
Fax. 6612 7513
E-mail: post@hca-klinikken.dk
Jeszcze jedno - wiem ze tam przyjmuja lekarze ginekolodzy i ze idzie sie z nimi dogadac po angielsku, jednak co do ich doswiadczenia - przykro mi, ale nie jestem w stanie nic blizej powiedziec. Z tego co mi wiadomo jeden z nich pracuje tez w OUH.
Zycze powodzenia i mocno trzymam kciuki zeby wszystko sie szczesliwie zakonczylo!!!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej