Ogólne > Pomoc!

Auto w Danii

(1/2) > >>

dorotka72:
Mam krótkie pytanie!Mam mozliwosć zamiany mojej Opla Vectry 2001r 2,2dti na polskich tablicach tu w Polsce na auto Volvo 2004r 2,4 benzyna na duńskich tablicach z ważnym przeglądem do 2008 i brifem i jak to by było,bo wiem że z polskim samochodem bedzie tam kłopot i czekamy na CPR i jakie koszty by były niby tylko przerejestrowanie i oczywiście OC dodam iż mamy narazie 10%zniżki.Co radzicie?Prosze o szybkie rady bo w niedz.jadę już na dłuższy czas do Danii i waham się co robić???????????Pozdrawiam Wszystkich!!!!

malin:
Jezeli auto jest na blachach dunskim to ja bym sie nie zastanawial tym bardziej ze samochod na ktorty chcesz wymienic jest nowszy. Jezeli chcialabys przyjechac swojm na polskich blachach i zarejestrowac w Danii trzeba zaplacic 2/3 dunskieh wartosc rynkowej (ceny sa 3 razy wyzsze niz w Polsce)

GoTTie:
Nie wierze ze ktos chce zamienic Vectre 2001 rok na Volvo 2004 i to na dunskich tablicach. Jesli to prawda to brac i sie nie zastanawiac nawet, podziekowac i skrzynke piwa postawic.

Klingon:
Zobacz ceny samochodów np. na www.bilpriser.dk
Wybierz markę, model i wypełnij kod pocztowy (Dit postnummer) np. 5000

Przed zamianą sprawdź czy auto nie jest gorące.  ;D

dorotka72:
żle sprecyzowałam bo musiałabym oczywiście ok17tys.zł dopłacić,ale mechanik mi odradził części cholernie drogie i wogóle.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej