Ogólne > Tłumaczenia
propozycja
RybkaWillego:
ja też chętnie pomoge w tłumaczeniach dokumentów
pozdrawiam
Tula:
Podziwiam Wasze dobre serca; ja uwazam, ze taki serwis przyniesie wiecej szkody niz pozytku (ten dzial forum tez mial sluzyc tylko krotkim tekstom, a juz trafialy sie i prywatne listy, i prosba o tlumaczenie ponad dwudziestu stron). Jezeli ktos decyduje sie na przyjazd tutaj, powinien wladac jakims jezykiem na tyle swobodnie, by umiec sobie w tych podstawowych kwestiach poradzic. Ale jesli sie ludzi przyzwyczai, ze sie za nich wszystko zrobi, to oni sie rozleniwiaja. Co bedzie nastepne? Pomoc w tlumaczeniu na zywo u lekarza?
Ale to oczywiscie Wasza sprawa, ja tylko wyrazam opinie.
MargaretMitchell:
Tula,
wydaje mi się, że nie masz racji.
Mowa jest o najważniejszych dokumentach, z którymi styka się każdy przebywający w Danii.
Nie wszyscy znają język ale wszyscy powinni choć z grubsza orientować się co wypełniają. I temu ten poradnik ma służyć.
Ja uważam, że to bardzo dobry i potrzebny temat. Na pewno pomoże wielu rodakom, a o to w tym portalu przecież chodzi.
Tłumaczył będzie ten kto będzie miał czas i ochotę na tę pomoc. Nic na siłę.
Tula:
--- Cytat: MargaretMitchell w 11 Wrz 2007, 18:57:29 ---Tula,
wydaje mi się, że nie masz racji. (...)Ja uważam, że to bardzo dobry i potrzebny temat. Na pewno pomoże wielu rodakom, a o to w tym portalu przecież chodzi.
--- Koniec cytatu ---
Twoje prawo tak uwazac. Ale obserwuj uwaznie ten dzial...
--- Cytuj (zaznaczone) ---Tłumaczył będzie ten kto będzie miał czas i ochotę na tę pomoc. Nic na siłę.
--- Koniec cytatu ---
A to nie ulega watpliwosci :).
malin:
Goroco polecam - jesli jeszcze nie znacie :)
http://gramtrans.com/
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej