Ogólne > Praca w Danii

Czy pracujac w branzy budowlanej mozna w dani przyzwoicie zyc

<< < (2/4) > >>

Manior:
"Vi søger en medarbejder til møbel polstering" - szukamy pracownika do tapicerki meblowej.

Ale co się będziesz bawił w salony, dzwoń pod podany telefon, bo aktualnie potrzeba takiego pracownika w okolicach Horsens.

Kontaktpersoner: Anders Bonnemann  tlf: 7562 8090 (Arbejde direkte),    2227 8090 (Mobil)
AP MØBELPOLSTRING ApS
Vejlevej 147
8700  Horsens
Danmark

Sukcesów i pozdrawiam

Andrzej69:

--- Cytat: Manior w 17 Wrz 2007, 19:47:55 ---"Vi søger en medarbejder til møbel polstering" - szukamy pracownika do tapicerki meblowej.

Ale co się będziesz bawił w salony, dzwoń pod podany telefon, bo aktualnie potrzeba takiego pracownika w okolicach Horsens.

Kontaktpersoner: Anders Bonnemann  tlf: 7562 8090 (Arbejde direkte),    2227 8090 (Mobil)
AP MØBELPOLSTRING ApS
Vejlevej 147
8700  Horsens
Danmark

Sukcesów i pozdrawiam

--- Koniec cytatu ---
Pieknie Ci dziekuje Manior.Zadzwonilem pod podany numer i juz jade na termin(w ten czwartek).Facet niby slabo mowi po Niemiecku ale i tak sie pieknie dogadalem.
Mam jeszcze mala prozbe!!!!Moglbys mi przetlumaczyc na dunski "kafelkarz" lub "poszukuje kafelkarza" z gory dziekuje!!!!!!!!!!

Manior:
Kafelkarz - to chyba będzie flisemurer  (murarz płytek) - i w zdaniu "Vi søger flisemurer"....
Ale, jak już pisałem, co się będziesz pieścił !!!- wal prosto do fachowców, którzy potrzebują takiego pracownika:

BADBYG ApS, Tjørnevej 006 ,  2630  Taastrup,  Danmark
Tel 43 52 12 14 , Fax: 43 52 66 14, e-mail badbyg@badbyg.dk

Strona firmy: http://www.badbyg.dk

Kontakt via telefon: 20406014 albo via e-mail: badbyg@badbyg.dk

Sukcesów

Szukam:
Witam serdecznie.Poszukuję pracy na stałe w firmie zajmującej się drzewkami ozdobnymi tzn tuje itp.Może ktoś pomoże mi znaleść jakąś pfertępracy bo siedzę na internecie od dwóch tygoni i nic!!!Pozdrawiam wszystkich wDanii. Mój tel.0601658484   andrzejm36@op.pl

--- Cytat: Manior w 17 Wrz 2007, 19:47:55 ---"Vi søger en medarbejder til møbel polstering" - szukamy pracownika do tapicerki meblowej.

AP MØBELPOLSTRING ApS
Vejlevej 147
8700  Horsens
Danmark

Sukcesów i pozdrawiam

--- Koniec cytatu ---

Jomir:
A Ty myslisz, ze my to co????

Kazdy po 10 etatow w garsci trzyma i tylko szukamy takich jak Ty by ich praca obdarowac????

Skoro na internecie nie ma, istnieje wielkie prawdopodobienstwo, ze faktycznie pracy odpowiedniej dla Ciebie nie ma....

Wiekszosc z nas wyszukuje ofert pracy wlasnie z internetu....

Oczywiscie zdarza sie, ze jedna osoba drugiej pomoze i ja gdzies poleci.... ale poleca sie oosby, ktore sie zna....

Sorry, brutalna prawda!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej