Regionalne > Århus, Aalborg ...

Århus -szukam kolezanki

(1/6) > >>

madzialenasz:
Witam, otoz wpadlam na pewien pomysl, mieszkam od niedawna w okolicach Århus, z chlopakiem i wogole nie mam polskich znajomych.Mam maly problem otoz 6 pazdziernika moj chlopak robi w domu wieczor mezczyzn a ja nie chce tu sie wsrod facetow szwedac i moze znalazla by sie osoba plci zenskiej z ktora moglabym pojsc w sobotni wieczor na kawe albo sok, ewentualnie pozwiedzac Århus bo nie znam za dobrze miasta.
Czekam na jakies propozycje, kontakt podam ewentualnie pozniej.

madzialenasz:
nie to odpada 7 facetow, tak mamy pokoje ale ja nie chce im przeszkadzac, oni robia swoj wieczor ,to niech sobie robia, a ja chcialam poznac jednoczesnie jaks kolezanke, zkim mozna polotkowac itp.....a te dunskie kobiety co poznalam nie przypadly mi do gustu...albo ja im :)
takze czekam na jakies odpowiedzi

Manior:
Hej Madzia. Domyślam się, że Twój chłopak jest Duńczykiem. To trzymanie z chłopakami to jest typowo duńskie.
Zaobserwowałem ten fenomen wiele razy. I takie mocne układy są od młodości do późnej starości.
Nie myśl, że będziesz w stanie te więzy Twojego chłopaka z kumplami rozerwać.
Wiele duńsich par, ma niemalże zapisane, że co jakiś czas są spotkania w męskim gronie. I w żeńskim z drugiej strony też.
Bardzo często takie męskie czy damskie grupy spotykają się na mieście na wędrówkę po knajpkach i dyskotekach,
wypijając po drodze sporo piw. I co ciekawe, wcale nie ma większego ryzyka, że takie wyprawy skończą się zdradą.
Do samych godzin rannych trzymają się w swoich grupach. Potem grzecznie łapią taksówkę i prosto do domu.

Mam nadzieję, że jednak znajdziesz jakąś żeńską duszę, która Cię przygarnie na ten wieczór.

Pozdrawiam

piatka:
ale ta zona nie zostawia meza i dziecka  co piatek  i nie idzie z przyjaciolkami na piwo?   :-*

madzialenasz:
tak, Manior ,moj facet jest dunczykiem.Mi to nie przeszkadza ze robia sobie meskie spotkania.....I nie mam ochoty tez w domu zostac, oni robia sobie raz do roku jakies tam wieczorki, to sie nazywa mad club czy jakos tak, i wtedy gotuja sobie jedzenie :). Ale ja tu sama jak palec, chcialabym poznac jakas polska kolezanke....z ktora moglabym wyjsc w takie wieczory......
takze czekam cierpliwie moze ktos cos napisze na forum z okolicy Århus
pozdrawiam wszystkich

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej