Regionalne > Århus, Aalborg ...
Århus -szukam kolezanki
Edytam:
Dziewczynki, a jakieś miejsce do potańczenia możecie polecic? W miarę bezpieczne, bez nachalnych panów... Może jakieś spotkanie w Sylwestra, albo w karnawale? Chętnie bym potańczyła...
malinka2305:
hej ja mieszkam w arhus 2 lata i z checia dolacze sie do jakiejs polskiej imprezki z dziewczynami bo w domu z facetami mozna sie zanudzic pozdrawiam i czekam na jakis fajny pomysl bardzo konkretny do zrealizowania pozdrawiam ania
Edytam:
To świetnie! Słyszałam, że Train jest miły i spokojny, bezpieczny. Czy ktoś zna to miejsce? Może polecicie inne? Bez podejrzanych panów, którzy zaczepiają z różnymi nieeleganckimi propozycjami....
malinka2305:
trein jest strasznie nudny okropnie takie calkowicie dunskie klimaty moze lepiej jakis pub mam kolege ktory pracuje w jednym z pabow podobno jest fajnie i wrazie zaczepek innych panow mamy w nim obronce wiec jesli juz to moze tam
Tula:
Mile Panie, przepraszam, ze sie wcinam, ale naprawde ci panowie tak Was zaczepiaja? Ja bywam tu i owdzie, rzadko wprawdzie i nie mam wygladu modelki, ale tez jakos specjalnie paskudna nie jestem, ale nigdy mnie jeszcze nikt nie zaczepil ::). No chyba, ze to tylko w Århus...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej