Regionalne > Kopenhaga

Polskie sklepy

<< < (12/26) > >>

Jomir:
A jak ona ma ze zlamana reka swinie upolowac? Znalezc to jeszcze latwo, pelno swin dookola, ale jak utluc?

1941:

--- Cytat: Jomir w 26 Maj 2013, 22:14:44 ---A jak ona ma ze zlamana reka swinie upolowac? Znalezc to jeszcze latwo, pelno swin dookola, ale jak utluc?

--- Koniec cytatu ---

Dunczycy zapaleni mysliwi, to pewnie Twoj tez poluje ;D ;D
Poza tym na probe miesko mozna kupic w sklepie jak tez i flaka juz wyszlamowanego ;)
Pozniej załatwi sie od kogos znajomego z grisefarm to juz "rozebrany" nawet bedzie i tak dalej, etc.

Jomir:
Moooj????
Jedyne co, to zone mu sie udalo upolowac, choc nie wiem, czy to nie ja czasem jego  ;D ;D ;D

Moj znosi do domu ranne ptaszki, budki ptakom buduje, jeza w ogrodzie dokarmia....
Kurde, nie pozwala mi zabijac pajakow, a jak osa do domu wpadnie to gazeta wygania, zamiast utluc...

Jak Aisak ma czekac na zwierzyne upolowana przez mojego meza, to z glodu umrze.  ;D

1941:

--- Cytat: Jomir w 26 Maj 2013, 22:21:08 ---Moooj????
Jedyne co, to zone mu sie udalo upolowac, choc nie wiem, czy to nie ja czasem jego  ;D ;D ;D

Moj znosi do domu ranne ptaszki, budki ptakom buduje, jeza w ogrodzie dokarmia....

Jak Aisak ma czekac na zwierzyne upolowana przez mojego meza, to z glodu umrze.  ;D

--- Koniec cytatu ---

Po co zaraz umierac, do sklepu trzeba isc ;D ;D ;D Reke ma zlamana, nie noge, czy mozg.

aisak:

--- Cytat: Jomir w 26 Maj 2013, 22:14:44 ---A jak ona ma ze zlamana reka swinie upolowac? Znalezc to jeszcze latwo, pelno swin dookola, ale jak utluc?

--- Koniec cytatu ---

hihihi, to ci sie udalo ;D ;D ;D!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej