poloniainfo.dk

Największy portal polonijny w Danii.

Aktualności:

Autor Wątek: Re-we-lka ;)))  (Przeczytany 3613 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline lilia

• Doświadczony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 1
  • -Otrzymane: 1
  • Reputacja: +0/-0
Re-we-lka ;)))
« dnia: 04 Lis 2010, 09:36:04 »
To się nazywają chęci do pracy  ;D
Nieco rozrywki ( z towarzyskich) :

"Witam,jestem Sandra. Mam 28 lat, normalnej budowy ciala, biust rozmiar 4. Chetnie dotrzymam ci towarzystwa a moze zrobie nawet cos wiecej w zamian za sponsoring. mozliwe sa spotkania takrze w moim mieszkaniu a mieszkam w Vanløse. Jezeli jestes zainteresowany zapraszam. Moj nr tel to 534 xxx xxx Przepraszam ale nie odpowiadam na sms-y. Pozdrawiam wszystkich panow."

PS. Coś mało chętnych ma ta pani, bo to już któryś raz, jak widzę tego posta  ;D

Offline snikers

• Początkujący
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 0
  • -Otrzymane: 0
Odp: Re-we-lka ;)))
« Odpowiedź #1 dnia: 04 Lis 2010, 12:11:52 »
Lilia, przyczepiasz sie do poprawnosci jezyka, wobec tego prezyczepie sie i ja.Nie "re-we-lka" ale "re-wel-ka"

;D

Offline vera

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
  • Reputacja: +1/-1
« Odpowiedź #2 dnia: 04 Lis 2010, 12:29:28 »

"Witam,jestem Sandra. Mam 28 lat, normalnej budowy ciala, biust rozmiar 4. Chetnie dotrzymam ci towarzystwa a moze zrobie nawet cos wiecej w zamian za sponsoring. mozliwe sa spotkania takrze w moim mieszkaniu a mieszkam w Vanløse. Jezeli jestes zainteresowany zapraszam. Moj nr tel to 534 xxx xxx Przepraszam ale nie odpowiadam na sms-y. Pozdrawiam wszystkich panow."

PS. Coś mało chętnych ma ta pani, bo to już któryś raz, jak widzę tego posta  ;D

Kryzys, to złapała się najłatwiejszego i najstarszego zawodu.

Offline rey2000

• Zwykły
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 5
  • -Otrzymane: 22
« Odpowiedź #3 dnia: 04 Lis 2010, 17:00:26 »
Myślę że to jej(jego) sprawa czy  przykleja kafelki czy robi ,,wafelki,,
jesli chodzi o wafelki,to może powinna zmienić forum na jakieś ,,bardziej w temacie,,i tyle.

Offline vordingborg

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 77
  • -Otrzymane: 550
  • Reputacja: +58/-30
« Odpowiedź #4 dnia: 04 Lis 2010, 17:51:46 »
Jadąc ostatnio do (PL) widziałem :o leśnego ssaka co się kręcił przy drodze ;D

Offline Piotr_223

• Młodszy
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 2
  • -Otrzymane: 3
  • Reputacja: +2/-0
« Odpowiedź #5 dnia: 04 Lis 2010, 18:05:42 »
I o co Was głowa boli? Wybór kobiety co robi, miliony kobiet (oraz mężczyzn) robi to całym świecie od zawsze, wielka mi rewelacja...

A to, że któryś raz już umieszczone jest ogłoszenie, wcale nie świadczy o braku odpowiedzi na nie- może wręcz przeciwnie, ale zawsze jak widać są osoby wszystkowiedzące.

Offline snikers

• Początkujący
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #6 dnia: 04 Lis 2010, 20:06:51 »

ojjjjj, nasza wzorowa i poprawna Lilia czyta zapedza sie w takie rejony..... i czyta takie ogloszenia, oj, oj :D
gdybym nie znal Lilii to moglbym co nieco pomyslec sobie :D

poloniainfo.dk

« Odpowiedź #6 dnia: 04 Lis 2010, 20:06:51 »

Offline vordingborg

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 77
  • -Otrzymane: 550
  • Reputacja: +58/-30
« Odpowiedź #7 dnia: 04 Lis 2010, 20:26:17 »
I o co Was głowa boli? Wybór kobiety co robi, miliony kobiet (oraz mężczyzn) robi to całym świecie od zawsze, wielka mi rewelacja...

A to, że któryś raz już umieszczone jest ogłoszenie, wcale nie świadczy o braku odpowiedzi na nie- może wręcz przeciwnie, ale zawsze jak widać są osoby wszystkowiedzące.
Ojoj jak głowa boli to zdecydowanie nic z tego  :( ale jest recepta jak tabletka po -Apap przed ;D

ReFormer

• Gość
« Odpowiedź #8 dnia: 04 Lis 2010, 21:18:37 »
Niestety nie sprawdzalem osobiscie, ale to, jak i 99,99% ogloszen w tamtym dziale - zamieszczanych przez kobiety - to prowokacje, pewnie jakis ex- robi sobie psikusy.

Offline jeni

• Zwykły
  • *
  • Podziękowania
  • Reputacja: +1/-0
« Odpowiedź #9 dnia: 04 Lis 2010, 21:40:27 »
Lilia, przyczepiasz sie do poprawnosci jezyka, wobec tego prezyczepie sie i ja.Nie "re-we-lka" ale "re-wel-ka"

;D
      Pozwól, że  ja sie przyczepie   ;D Mniemam , żeś nie biblijny snikers choć słowa twoje jątrzące , a i z prawdą nie mające nic wspólnego.Czy żeś drogę zmylił i nieopatrznie na ten portal trafił, czy alfons cię tu przywiódł ? Albowiem powiadam ci , ścieżka twoja na tych stronach kręta i kolcami usłana.Sam ja głazem wielkim będący jako Syzyfowi o naturze obyczajności , myśli niepłochej i nieużywaniu jęzora miast chwosta ciążyć będę.Tedy baczenie miej bo konfuzji doznać srogiej tu możesz.wszak wolnym jesteś a pożytek czyń z rozumu a  Lile zostaw w spokoju ;D

poloniainfo.dk

« Odpowiedź #9 dnia: 04 Lis 2010, 21:40:27 »