poloniainfo.dk

Największy portal polonijny w Danii.

Aktualności:

Autor Wątek: Onfone  (Przeczytany 2743 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Impossible

• Początkujący
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 1
  • -Otrzymane: 0
  • Reputacja: +0/-0
Onfone
« dnia: 23 Lis 2010, 17:50:18 »
Witam! Szukam informacji o tej sieci komórkowej,na ich stronie internetowej www.onfone.dk za dużo nie ma,poza tmy wole zapytać jak to jest w praktyce,bo 10 godzin rozmów za 200 kron miesięcznie coś mi za pięknie brzmi :)
Rozmawiając z konsultantem usłyszałam że do krajów europejskich rozmowy są za darmo (?) nie wiem dokładnie bo w tym momencie padło mi połączenie.
Chciałabym żeby wypowiedziały się jakieś osoby które mają tą sieć lub jakiej informacje sprawdzone o niej. Obecnie używam Lebary,doładowuje przez internet lecz i tak drogo mi wychodzi. Pozdrawiam i dziękuje za każdą odpowiedź.

Offline Juta

• Doświadczony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 0
  • -Otrzymane: 2
  • Reputacja: +14/-22
Odp: Onfone
« Odpowiedź #1 dnia: 23 Lis 2010, 18:07:33 »
Polskie numery stacjonarne na pewno sa wliczone w cene abonamentu. Ja mam pakiet pieciogodzinny, obejmuje wszystkie smsy i mmsy na terenie Danii, wszystkie rozmowy w Danii i wszystkie rozmowy na telefony stacjonarne do Polski za 149 dkk miesiecznie. Poza ta kwota, za 29 koron mozna kupic pakiet smsy zagraniczne, gdzie za kazdego smsa placi sie nieco mniej niz bez pakietu. Tak wiec, do ceny abonamentu musisz doliczyc to, co zwyklas wysylac za granice i juz. Ja doladowuje konto dodatkowo 100 dkk i ta kwota wystacza mi na smsy do Polski na dwa miesiace. Jestem bardzo zadowolona z onfone.
Wszystkie szczegoly znajdziesz na ich stronie, odpowiadaja tez blyskawicznie na maile wyslane na kundeservice.

poloniainfo.dk

Odp: Onfone
« Odpowiedź #1 dnia: 23 Lis 2010, 18:07:33 »