Ogólne > Rodzina ...

POMOCY MOJ SYN MA BIEGUNKE

<< < (2/8) > >>

asia1234:
proszę podac dziecku coca cole!może to zabrzmi smiesznie ale kiedy moja córka miała 3 lata(mieszkałam wtedy w Polsce)jedna Pani doktor mi to doradziła,zaznaczając,żeby była to oryginalna cola,nie "hoppa"czy "zbyszko".zawiera ona dużo elektrolitów,które dzieci tracą podczas biegunki(odwadniają się).poic,poic i jeszcze raz poic.poza tym lekki kleik i rosołek na obiad.muszę dodac,ze znajome dunki z pracy podchwyciły moje podpowiedzi z colą i do tej pory to stosuja.życze Maleństwu powrotu do zdrowia!pozdrawiam

weronicisiunia:
tylko że moj syn niecierpi coli ;(

asia1234:
w takim razie proponuję pójście do lekarza.łaski nie zrobią i muszą Pania przyjąć!swoją droga ich zachowanie w szpitalu to skandal!

weronicisiunia:
normalnie jak slysze slowa lekarza samo przejdzie to az mnie w środku trafia. Jestem ciekawa czy jak ona ma biegunke to tez czeka az samo przejdzie.

zorajda:
Tak znam te teksty samo przejdzie nawet ból ucha też sam przejdzie ??? Może ktoś na forum ma smecte to niech się pochwali ja mam 6 saszetek w razie co to służę pomocą. Mieszkam w Skjern. Poszukaj polskiego lekarza w Danii może szybciej pomoże w co wątpię.  Nie podawaj dziecku teraz mleka i surowych owoców. Ech czasem wydaje mi się, że i ja mogłabym być lekarzem i pewnie byłabym lepsza niż nie jeden z nich :-\

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej