Ogólne > Hydepark

Artykuly o Polsce i Polakach w prasie dunskiej

<< < (203/234) > >>

Jomir:
Jeno, ze ten podzial nie jest podzialem geograficznym, a politycznym po powojennym podziale Europy.
BYla kapitalistyczna Europa Zachodznia i komunistyczna Europa Wschodnia.

frisms:
Farvela,no jasne ze jesteśmy Europa Środkowa !

A propos właśnie tego tematu, miałam nie zła kłótnię z moim znajomym Duńczykiem w zeszłym roku,on sie trzymał swoich argumentów a ja swoich.Potem doszły pokrewne tematy no i w efekcie sie nie odzywamy :-X

Nie jestem jakimś tam,wielkim polskim patriota (mam mieszane pochodzenie) ale ten temat jakoś mnie trochę gryzie :P

roga:
...a dlaczego od razu klotnia...prawda zazwyczaj lezy po srodku.......a w tym wypadku kompromis Europa Srodkowo - Wschodnia bylby OK....

molly:
Mi jest po prost wstyd jak jestem w Dani i mój chłopak przedstawia mnie znajomym OOOO polka za pierwszym razem kolega Caspra zapytał czy mam jakieś radio na sprzedaż  ??? a ostatnio jeden z dalszych znajomych powiedział, że jak widzi polaków w swoim sąsiedztwie boi się, że go okradną  :-\

szczurek:
Molly to najlepiej obracac sie wsrod Polakow.To bylo raczej nie grzeczne ze strony kolegow twojego chlopaka.Ano kregi w jakich sie obracamy ?!ech daje wiele do zyczenia

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej