Ogólne > Hydepark
Artykuly o Polsce i Polakach w prasie dunskiej
nutka53:
gdy w 2009 roku byly wybory miss usa to jedna z glownych kandydatek do korony udzielila politycznie niepoprawnej odpowiedzi na pytanie o jej opinie na temat zwiazkow homoseksualnych zadane przez slynnego geja. dziewczyna odpowiedziala szczerze korzystajac z prawa do wolnosci wyrazania swoich przekonan i powiedziala ze wedlug jej przekonan i wiary uznaje malzenstwa zawarte miedzy kobieta i mezczyzna dodajac ze nie chce nikogo urazic - w odpowiedzi uslyszala od geja ze jest glupia suka i ma pol mozgu.
//www.youtube.com/watch?v=NMYP9opfMfI
napisalam o tym bo "inna" w tym watku nie obraza ani gejow ani lesbijek nie nawoluje do nienawisci , dziewczyna ma odwage powiedziec ze drazni ja ostentacyjne manifestowanie uczuc. byc moze nie tylko w wykonaniu gejow i lesbijek ale ogolnie. pisze tak bo na to pozwala jej gwarantowane prawo wolnosci i z tego prawa korzysta.
co by bylo gdyby napisala ze nie lubi zurku z biala kielbasa albo zabich udek ? czy pojawily by sie kretynskie docinki o tolerancji? czy czlowiek, w mysl poprawnosci politycznej nie ma prawa do bycia szczerym?
bo wyznawcy tej socjalistycznej , totalitarnej ideologi jaka jest polityczna poprawnosc terroryzuja prawo
do wolnosci slowa ktora jest fundamentem wolnego spoleczenstwa?
--- Cytat: thecabb w 05 Gru 2012, 16:26:15 ---jestem ateistą racjonalnym i kieruję się zdrowym rozsądkiem, a nie kretyńskimi pomysłami zawartymi w biblii, która zresztą nie jest dla mnie ani ostoją moralności, ani drogowskazem życiowym. Tylko ludzie pozbawieni inteligencji emocjonalnej potrafią wierzyć w brednie.
--- Koniec cytatu ---
miales jakies halo do inna czy zle cie zrozumialam?
@ae@:
Do thecabb:
mój post byl skabusewany do malej czarnej, chociaz teraz widze ze wyglada jak by byl do ciebie. Sorry.
....czy czlowiek, w mysl poprawnosci politycznej nie ma prawa do bycia szczerym?
bo wyznawcy tej socjalistycznej , totalitarnej ideologi jaka jest polityczna poprawnosc terroryzuja prawo
do wolnosci slowa ktora jest fundamentem wolnego spoleczenstwa?...
Czyli wszystko w porzadku jak dunczyk nazwie cie w pracy obrzydliwym, brudasem- polaczkiem? No przeciez on tez ma prawo do wolnosci slowa...
Moze on nie lubi blodpølse i smierdzacych polaczków - wolno mu to mówic do kazdego polaka bo " ma prawo do wolnosci slowa która jest fundamentem wolnego spoleczenstwa"...?
Czy tez rozpeta sie pieklo na poloniainfo o dunskiej nietolerancji?
Prawo wolnosci slowa dotyczy wszystkich czy tylko malej czarnej?
inna:
.... i napewno nigdy nie zaakceptuje adopcji dzieci przez osoby homoseksulane ::)
@ae@:
Hitler nie akceptowal prawa posiadania wlasnego panstwa przez polaków.
Sparta (?-o ile mi sie nie pomylilo) nie akceptowala prawa inwalidów do zycia.
Co poniektóre kraje nie akceptuja kobiet bez burki zaslaniajacej cala twarz, a jesli dziewczynka chodzi do szkoly - kazdy ma ja prawo zabic.
Ty nie akceptujesz prawa do posiadania dzieci przez osoby o innej orientacji seksualnej niz ty sama.
thecabb:
nutka
jeżeli drażni ją (inną) okazywanie uczuć tylko przez pary homoseksualne i nazywa to obrzydlistwem to nie jest to przekora wobec poprawności politycznej tylko zwyczajna dyskryminacja z powodu odmiennej orientacji seksualnej.
jak możesz porównywać uczucie (miłość jest najszalchetniejszym uczuciem na świecie) do gustu kulinarnego ? zakochasz się/zakochałaś się i słuchałaś rad serca czy kubków smakowych ?
homoseksualiści są na tym świecie i nic tego nie zmieni. przecież to nie są pedofile , chcący dorwać się do naszych dzieci, to nie są mordercy czy gwałciciele, polska jest jeszcze daleko w tyle i brak tolerancji dla odmiennej orientacji seksualnej zawsze znajdzie miejsce w tych naszych polskich ciemnych możdżkach.
parafrazując:
"Nie jestem ani za ani przeciw nutce53. Ale drazni mnie to jak idzie przez miasto i się uśmiecha. Obrzydliwe."
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej