Ogólne > Hydepark
Artykuly o Polsce i Polakach w prasie dunskiej
vaxa_rys:
--- Cytat: MalaCzarna w 05 Gru 2012, 13:58:27 ---1 Kapł 18:22: Nie będziesz cieleśnie obcował z mężczyzną jak z kobietą.
Jest to obrzydliwością.
1 Kapł. 18:13: Mężczyzna, który obcuje cieleśnie z mężczyzną tak jak z kobietą,
popełnia obrzydliwość; obaj poniosą śmierć; krew ich spadnie na nich.
Tak tylko gwoli ścisłości że homoseksualizm nie jest tylko obrzydliwy dla ludzi...
--- Koniec cytatu ---
wracaj do KACZOLANDU, gdzie takie poglady są częsciej spotykane niż w tolerancyjnej Danii. A nie znalazłaś przy okazji jakiegoś cytatu o miłości do bliźniego? Wstyd mi za Ciebie...
vordingborg:
Wszyscy macie jakieś przestarzałe poglądy, jak pokazują najnowsze badania homoseksualizm można leczyć i to z bardzo wysoką skutecznością :o Oczywiście terapia nie zawsze pomoże, a to jest jak z niektórymi z was ''do roboty wołami nie zaciągniesz"
Może ci bardziej tolerancyjni z was pogryzą teraz klawiaturę ale faktom nie da się zaprzeczyć
http://www.deon.pl/czytelnia/ksiazki/art,351,czy-homoseksualizm-mozna-leczyc.html
MalaCzarna:
--- Cytat: vaxa_rys w 06 Gru 2012, 16:15:10 ---wracaj do KACZOLANDU, gdzie takie poglady są częsciej spotykane niż w tolerancyjnej Danii. A nie znalazłaś przy okazji jakiegoś cytatu o miłości do bliźniego? Wstyd mi za Ciebie...
--- Koniec cytatu ---
Moja droga nie oburzasz się na mnie, ale na autora tego tekstu (a pewnie w Boga wierzysz).
Sodoma i Gomora też były baardzo tolerancyjne i skończyli jako popiół .
A miłość do bliźniego nie polega na poklepywaniu po ramieniu gdy bliźni robi coś złego ,ale na uświadomieniu mu jego problemu i wyciągnięciu pomocnej dłoni gdy zrozumie swój błąd.
Setki ,tysiące wyleczonych homoseksualistów doświadczyło już miłości bliźniego -wyleczenia ! :)
MalaCzarna:
--- Cytat: vordingborg w 06 Gru 2012, 17:46:15 ---Wszyscy macie jakieś przestarzałe poglądy, jak pokazują najnowsze badania homoseksualizm można leczyć i to z bardzo wysoką skutecznością :o Oczywiście terapia nie zawsze pomoże, a to jest jak z niektórymi z was ''do roboty wołami nie zaciągniesz"
Może ci bardziej tolerancyjni z was pogryzą teraz klawiaturę ale faktom nie da się zaprzeczyć
http://www.deon.pl/czytelnia/ksiazki/art,351,czy-homoseksualizm-mozna-leczyc.html
--- Koniec cytatu ---
Dokładnie tak ! Widziałam wieeele programów z dziś już szczęśliwymi ludźmi po terapii ,chociaż jacyś mądrzy wmawiali im że urodzili się z inną orientacją seksualną i tacy już pozostaną.
Całe szczęście mieli otwarte umysły i nie słuchali tych z Kaczolandu ;) ;) (to dla ciebie vaxa rys ;) :D )
@ae@:
Ze strony internetowej pana Joseph Nicolosi:
...I 1992 arrangerede jeg og to psykiatere en faglig sammenslutning kaldet NARTH - Landsforeningen for forskning og behandling af homoseksualitet (se hjemmesiden www.narth.com). I dag NARTH har over 1000 medlemmer i hele verden.
På NARTH hjemmesiden under "Hvad forskning viser:. NARTH svar på American Psychological Association påstande om homoseksualitet" Dette papir undersøger mere end 100 års professionel og videnskabelig litteratur om emnet seksuel-orientering forandring, der tilbyder en stærk sag, at for at hvert fald nogle mennesker, kan seksuel orientering ændres. ..
3 ludzi powolalo stowarzyszenie, dzisiaj maja 1000 czlonków na calym swiecie
Samm pisze: ...der tilbyder en stærk sag, at for at hvert fald nogle mennesker, kan seksuel orientering ændres. ..
Nic o leczeniu, nic o wszystkich - stærk sag - moze znaczyc wszystko i nic, for nogle mennesker - znaczy dla 1? 2?
Krótko mówiac kupa smiechu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej