Ogólne > Hydepark

Artykuly o Polsce i Polakach w prasie dunskiej

<< < (148/234) > >>

MalaCzarna:

--- Cytat: rey2000 w 07 Gru 2012, 23:46:53 ---No a w niektórych ,,odłamach,,  moze nawet nie mieć  głowy  :o

--- Koniec cytatu ---

hahahaha dawno mnie tak nikt nie zaskoczył hahaha kupuję !!!  ;)

nutka53:

--- Cytat: Jomir w 07 Gru 2012, 23:48:24 ---I tak od tematu rodzina, doszlismy do seryjnych mordercow.

Cytowanego przez Ciebie zrodla wiedzy, komentowac nie bede. Jako, ze na artykuly w stylu "Pudelka" czy "Faktu", szkoda mi mojego czasu.

--- Koniec cytatu ---

widze ze nie pasuje :(
temat poruszylas sama a teraz chcesz zabic poslanca przynoszacego zle wiadomosci

naukowiec prof. Mark Regnerus, który niedawno wykazał w swoich badaniach, że dzieci z tradycyjnych rodzin są znacznie szczęśliwsze i zdrowsze niż te wychowane przez pary jednopłciowe, stał się obiektem ataków ze strony środowisk homoseksualnych.

Lobby homoseksualne atakuje niepoprawnych politycznie

Jeden z niezadowolonych z wyników prac badawczych, stawiających w niepochlebnym świetle homozwiązki, zakwestionował na swoim blogu rzetelność naukowej pracy socjologa. To wystarczyło, że sprawą zajęła się specjalna komisja Uniwersytetu Texas w Austin, gdzie uczony jest zatrudniony. Szybko okazało się, że zarzuty pod adresem naukowca są całkowicie bezzasadne, a metodyka przeprowadzonych badań jest bez zarzutu.

Profesorów, którzy nie kłaniają się dominującej na uniwersytecie orientacji, w większości lewicowej, karze się lub cenzuruje z powodu ich przekonań
http://kefir2010.wordpress.com/tag/homoseksualizm-a-pedofilia-i-molestowanie-seksualne-dzieci/

Jeśli 2% społeczeństwa jest odpowiedzialne za 20-40% szkodliwych dla jednostki i społeczeństwa czynów molestowania seksualnego, to coś musi być naprawdę nie w porządku z tymi 2%.
http://www.bibula.com/?p=20964

Jomir:

--- Cytat: MalaCzarna w 08 Gru 2012, 00:03:58 ---A ja mam wrażenie że tobie w ogóle szkoda czasu na zdobycie rzetelnej ,dogłębnej wiedzy.
Później przez przypadek / niechcący dajesz plusa logicznej argumentacji , prawdziwym faktom .
Podoba ci się argumentacja od której aż cuchnie analfabetyzmem ... Jomir o co tobie chodzi ?

--- Koniec cytatu ---
O, to, ze czlowiek jest tylko czlowiekiem. Ze moze byc dobry albo zly (choc tez nie uwazam, ze ludzie rodza sie zli albo dobrzy, a zlo w ludziach ma zawsze swoje przyczyny).
Mi naprawde totalnie wszystko jedno z kim kto sypia, zyje, sie spotyka... Nie zagladam komus pod koldre, nie krytykuje metod wychowawczych swoich znajomych. Mam swoje zycie i ono mnie interesuje.
Nie dziele ludzi na bialych, czarnych, homo, hetero, madrych czy glupich.
Owszem przyjaciol wybieram sobie sama, ale zyc pozwalam kazdemu. W madrym spoleczenstwie powinno byc miejsce dla kazdego.
Dziwi mnie, zacietrzewienie wierzacych. Toz homoseksualistow tez BOG STWORZYL, wiec co jest nie tak?
Akceptujecie krokodyla, ktory pozera inne zwierzeta i ludzi, jako dar bozy, a zwyklego "pedala" juz nie?
HALO!!!!

@ae@:
...Badanie Kinseya przeprowadzone w 1948 roku wykazało, że 37% homoseksualistów i 2% lesbijek przyznało się do stosunków seksualnych z osobami poniżej 17 roku życia, oraz 28% homoseksualistów i 1% lesbijek przyznało, że miało kontakty seksualne z osobami poniżej 16. roku życia, podczas gdy sami mieli wtedy 18 lat lub więcej...

Zapomnial tylko porównac z grupa kontrolna - czyli heteroseksualna.

Ile mezczyzn-chlopaków mialo stosunki seksualne z dziewczynami ponizej 17 roku zycia?
Ile dziewczat ponizej 16 roku zycia mialo stosunki seksualne z chlopakami powyzej 18 roku zycia?
Za moich czasów "zdobycz" po 18 - tce liczyla sie bardzo wysoko w rankingu klasowym  ;D

Artykul jest bez sensu chociazby tu:
...Jeśli 2% społeczeństwa jest odpowiedzialne za 20-40% szkodliwych dla jednostki i społeczeństwa czynów molestowania seksualnego, to coś musi być naprawdę nie w porządku z tymi 2%...
Brzmi sensownie ale ciut wyzej ten sam autor pisze:
...Wobec czego, ogólnie rzecz ujmując, prawdopodobnie 2% dorosłych regularnie stosuje praktyki homoseksualne...

W jaki sposób naukowiec (i jaki naukowiec uzywa takich pseudo konkluzji) od " ogólnie ujmujac" i "prawdopodobnie" - dochodzi do wniosku ze 2% jest odpowiedzialne ? No chyba ze to nie naukowiec tylko naciagacz faktów. Wolno mu a innym wolno z naciagania faktów sie posmiac.

...199 przypadków molestowania seksualnego z udziałem nauczycieli. 122 nauczycieli płci męskiej molestowało uczennice i 14 nauczycielek molestowało uczniów. Jednakże w 59 przypadkach nauczyciele płci męskiej molestowali uczniów i w 4 przypadkach nauczycielki molestowały uczennice (ogólnie 32% przypadków było na tle homoseksualnym)...

Czyli 64% przypadków molestowan to osoby heteroseksualne? Moze by tak jednak zabronic tej wyuzdanej heteroseksualnosci?
Najwyzszy czas -  heteroseksualni mezczyzni gwalca kobiety ! Moze ktos wyszuka statystyki policyjne...i artykuly...i publikacje. Dosc duzo tego bedzie, a ile w % ?!
Chyba wystarczy zeby przekonac wszystkich ze heteroseksualni to zboczency i kryminalisci.
 ;D
Milego dnia zycze, sloneczko swieci, sliczny dzien  :)

inna:
"Rekordmange melder sig ud af Folkekirken pga.debat om homovielser "  :o http://www.b.dk

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej