Ogólne > Hydepark
Artykuly o Polsce i Polakach w prasie dunskiej
@ae@:
Cóż, natura tak stworzyła człowieka że dzieci może mieć tylko facet z kobietą. Kropka. Punktum.
mniej wiecej - natura mówi tylko ze potzebny jest plemnik i jajeczko, nie mówi nic o tym jak i w jaki sposób.
Natura tak stworzyła człowieka że dziecko ma mamę w postaci kobiety i tatę w postaci mężczyzny. Kropka. Punktum
Tu natura nic nie stworzyla - to tylko sa spoleczno - kulturalne uwarunkowania, troche przesadów religijnych, np. w niektórych odlamach islamu dziecko moze miec wiele matek.
Nie mieszac do tematu natury a jesli juz mieszasz: natura stworzyla tez slimaki, dwie plcie w jednym ciele (ci to sie maja wesolo).
;D ;D ;D
nutka53:
--- Cytat: Jomir w 07 Gru 2012, 21:58:23 ---Podziekowalam przypadkowo.
Tak sobie mysle... Wynika to zapewne z czystego rachunku prawdopodobienstwa. Ale...
jakos jeszcze nigdy nie spotkalam sie z artykulem, notatka policyjna o maltretowniu dziecka w rodzinie homoseksulnej.Nie czytalam tez o przemocy w takich rodiznach. CHoc, rzadko bo rzadko, ale jednak miewaja takie rodziny dzieci, a malzenstw jest wiele.
--- Koniec cytatu ---
Otóż niepokojącym jest fakt, że w tak nielicznej populacji poziom popełnianych przestępstw kryminalnych przekracza znacznie poziom dotyczący całej populacji.
Wśród morderców homoseksualiści stanowią ok. 20% sprawców. Gorzej z seryjnymi mordercami, gdzie wskaźnik ten dochodzi do 40 %, a przecież homoseksualiści stanowią „tylko” od 6 do 10 proc społeczeństwa.
Te dane ( można je znaleźć w publikacjach chociażby Jarosława Stukana) dają sporo do myślenia.
Wniosek nasuwa się praktycznie jeden – homoseksualiści stanowią podwyższoną grupę ryzyka pod względem kryminalnym.
Warto też odnotować, że wśród skazanych pedofili, ok. 70% to homoseksualiści.
Te dane warto zapamiętać.
czy człowiek, który generalnie akceptuje samego siebie, będzie tak natrętnie domagał się akceptacji od innych. czy od strony psychologicznej największego problemu z zaakceptowaniem homoseksualizmu nie mają aby sami homoseksualiści?
http://lubczasopismo.salon24.pl/parasol/post/423229,homoseksualizm-choroba-czy-cos-innego
rey2000:
--- Cytat: @ae@ w 07 Gru 2012, 23:03:36 --- np. w niektórych odlamach islamu dziecko moze miec wiele matek.
--- Koniec cytatu ---
No a w niektórych ,,odłamach,, moze nawet nie mieć głowy :o
Jomir:
I tak od tematu rodzina, doszlismy do seryjnych mordercow.
Cytowanego przez Ciebie zrodla wiedzy, komentowac nie bede. Jako, ze na artykuly w stylu "Pudelka" czy "Faktu", szkoda mi mojego czasu.
MalaCzarna:
--- Cytat: Jomir w 07 Gru 2012, 23:48:24 ---I tak od tematu rodzina, doszlismy do seryjnych mordercow.
Cytowanego przez Ciebie zrodla wiedzy, komentowac nie bede. Jako, ze na artykuly w stylu "Pudelka" czy "Faktu", szkoda mi mojego czasu.
--- Koniec cytatu ---
A ja mam wrażenie że tobie w ogóle szkoda czasu na zdobycie rzetelnej ,dogłębnej wiedzy.
Później przez przypadek / niechcący dajesz plusa logicznej argumentacji , prawdziwym faktom .
Podoba ci się argumentacja od której aż cuchnie analfabetyzmem ... Jomir o co tobie chodzi ?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej