Ogólne > Tłumaczenia
Bankowe sprawy
mawi:
No to się cieszę Katjia ,że wszystko się dobrze skończyło , pozdrów rodzinkę ... i do zobaczenia może w przyszłym roku .
;D
daniaa:
Zlotowka mocna, a sam kurs korony do zlotowki tak wygladal okolo 5 lat temu. Nie dobrze... ale kiedys miedzy tym okresem bywaly lepsze czasy, ok. 0,60zl kupno :)
A tak przy okazji banku "Slaskiego", czy moglbmym prosic o instrukcje jak wykonac przelew z banku Nordea na polskie ING. ??
Mam dostep do obydwu OnLine, ale niestety nie potrafie poruszac sie po dunskiej Nordei.
Patrycja:
--- Cytat: Klingoon w 25 Paź 2007, 15:26:52 ---
PS. Moge ewentualnie pomoc w ogoloceniu Twojego konto.
--- Koniec cytatu ---
;D ;D ;D ;D ;D ;D
K3:
--- Cytat: daniaa w 28 Paź 2007, 22:42:59 ---Zlotowka mocna, a sam kurs korony do zlotowki tak wygladal okolo 5 lat temu. Nie dobrze... ale kiedys miedzy tym okresem bywaly lepsze czasy, ok. 0,60zl kupno :)
A tak przy okazji banku "Slaskiego", czy moglbmym prosic o instrukcje jak wykonac przelew z banku Nordea na polskie ING. ??
Mam dostep do obydwu OnLine, ale niestety nie potrafie poruszac sie po dunskiej Nordei.
--- Koniec cytatu ---
ja niestety nie wiem co i jak w Nordei... mam DB ;D
Jomir:
Jak bylam ostatnio w Polsce, to Bank Milllenium sie zarzekal, ze grosza nie bierze za przelewy otrzymane zzagranicy, nawet jesli je trzeba przewalutowac. Mysle, ze to dobra wiadomosc w porownaniu do tego co oferuje Nordea.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej