Ogólne > Edukacja

Nauka jezyka dunskiego

<< < (20/38) > >>

Poli:

--- Cytat: Bulinka w 24 Lis 2008, 21:44:52 ---Czy to jest w ogóle możliwe by zapisać się na kurs językowy w Danii i tylko temu poświęcać czas zamiast np. i pracować i uczyć się jednocześnie ?

--- Koniec cytatu ---
Coz, bardzo proste  :P

Aby podjac nauke dunskiego musisz miec cpr. Mozesz go otrzymam na dwa sposoby: znalezc prace w dani, albo inna osoba musi poreczyc za ciebie, wplacic 50 tys koron.

Nie wiedze zadnego problemu w uczeniu sie i pracowaniu , ja tak wlasnie robie. Mozesz wybrac kursy dzienne lub kursy wieczorowe, w zaleznosci jaka prace dostaniesz, i musi to byc 37 godzin tygodniowo, a nie 30 ;)

Tula:

--- Cytat: Poli w 25 Lis 2008, 16:38:37 ---Nie wiedze zadnego problemu w uczeniu sie i pracowaniu , ja tak wlasnie robie.
--- Koniec cytatu ---
Ja tez tak robie caly czas, przy czym praca wyklucza chodzenie na kurs intensywny.

--- Cytuj (zaznaczone) ---musi to byc 37 godzin tygodniowo, a nie 30 ;)
--- Koniec cytatu ---
Masz jakies inne informacje niz urzad imigracyjny ;)?

Klingon:
Ciekawa inicjatywa Wikislownik - np. Zwierzeta.

[Posted on: 03 Grudzień  2008, 21:11:37]
Zobacz rowniez dunska wersje Wikiordbog - np. æble (brakuje tlumaczenia na polski).

mawi:
zdaje się że musisz pobrać wtyczkę i zainstalować ,masz po lewej stronie na dole " QuickTime"

Solvej:
U mnie tez nie dziala po zainstalowniu  :-\ Dlaczego, ktos mi podpowie co zrobic?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej