Ogólne > Rodzina ...

Opieka medyczna

<< < (19/44) > >>

madzialenasz:
Hej. Mam pytanie, czy ktos z Was mial cos do czynienia z arbejdsmedicinsk klinik?Ja jestem w ciazy.Juz bylam w klinice, rozmawialam z lekarka. Teraz przyszedl mi raport, i napisali ze prosza o kontakt, bo chca odwiedzic Moja prace, zadzwonilam, chcieli numer szefa dalam, teraz mam nadzieje ze szef nie powie Im ze maja przyjsc w poniedzialek gdzie nie ma mnie w pracy i to Moj dzien wolny i wogole w ten dzien nic sie nie dzieje w pracy, a wiem ze moj szef moze tak zrobic bo to kombinator. Napisalam wlasnie meila do tej lekarki od ktorej dostalam raport.

Powracam do pytania, ktore brzmi: czy ktos wie jak przebiega taka kontrola w miejscu pracy?To sa chyba profesjonalisci i beda wiedzieli kiedy przyjsc co nie? I ze mna tez beda chcieli rozmawiac  a nie tylko z Moim szefem, ktory moze im bajeczek nawciskac i z Mojej pracy zrobic doslownie wczasy....Oni chyba nie dadza sobie oczu zamydlic... ???

MONIKA33:
Witam.Mam problem mój mąż przepracował w Danii tylko 8 tygodni,i jest chory ,nie moze wyjechac z Danii,podjęto sie leczenia.Nic mu sie nie nalezy ani zasiłek ,zadna pomoc.Mąż po 1.5 rocznej przerwie wrócił pracowac,Wczesniej był 2.5 roku.i czy ktos moze udzielic mi informacji gdzie sie starac o jakiekolwiek pieniądze na zycie ?sytuacja jest powazna.

jeni:
Pożyczkę (pieniądze) na życie, bilet powrotny, można otrzymać w ambasadzie

MONIKA33:
na bilet powrotny niestety nie potrzebuje ,bo moj mąż nie moze opuscic Danii ze względu na bardzo zły stan zdrowia.Na czas leczenia musi pozostać  na Jutlandii,ale dziękuje za pomoc.

neletop:
sprobuj zalapac sie na truskawki, lub inna robote

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej