Ogólne > Rodzina ...
Opieka medyczna
@ae@:
Nie za bardzo rozumiem.
Maz jest ciezko chory i nie moze opuscic Danii, lezy w szpitalu?
Ty jestes w Danii czy w Polsce?
[Posted on: 28 Cze 2010, 20:11:50]
Madzialenas:
Im mniej chodzi o rozmowy a bardziej o dokumentacje i wyposazenie miejsca pracy.
Np. czy jest wyciag jezeli pracujesz ze szkodliwymi dla zdrowia chemikaliami albo dokumenty jakie srodki chemiczne sa uzywane itp
snorki:
czy ktoś wie gdzie można znaleźć jakiegoś lekarza dla dziecka w niedziele? tylko szpital (pogotowie) czy jest jakas inna opcja. Za odp z góry dziękuję.Okolice kolding haderslev.
jamjurand:
Snorki: lægevagten tlf 70110707
anetka089:
Witam! Jestem tutaj od nie dawna z mężem i 8 miesięczną córką. Mam takie pytanie, jak wygląda tutaj leczenie niemowlaka, mała złapała jakieś dziadostwo, kaszle ma katar i stan podgorączkowy. chciałam się teraz dowiedzieć coś na ten temat, bo do lekarza dopabuse jutro się dostane. Proszę o pomoc.
z góry dziękuję
pozdrawiam
Jomir:
Zawsze masz mozliwosc skontaktowania sie z "lægevagt", lekarz oceni sytuacje i albo Cie uspokoi, albo poprosi o przyjechanie. Generalnie dzieci ponizej roku chca "ogladnac" nawet tylko przy goraczce.
A swoja droga, kaszel, katar i stan podgoraczkowy nawet u malego dziecka, to nie choroba, wiec lekarz obejrzy mala, ale nie zdziw sie, jak nie dostaniesz antybiotyku.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej