Ogólne > Hydepark
PD3
zyrafffkaa:
hej, ja juz po. wiem ze w obrazkach byl temat "aldersgrænse" i do tego obrazki jak koles jedzie samochodem, pracujacy mlody chlopak, cos z alkoholem i ostatni wybory. a drugi temat byl ligestilling (nie wiem czy tak to sie dokladnie pisze, ale chodzilo o rownosc miedzy mezczyzna a kobieta) i obrazki do tego byly: kobieta i mezczyzna stoja ze swoimi Lønami, kobieta siedzaca na samochodzie (nie wiem co mialo to opisywac), mezczyzna i obok kobieta z dwojka dzieci i ostatni gdzies w biurze, z kobieta siedzaca przy komputerze a obok szef cos do niej mowi i palcem wskazuje. to tyle z mojej strony :) wiem ze 3 temat jest podobno cos o muzeum (kolezanka widziala)
vaxa_rys:
dzieki za informacje, jakie były pytania od egzaminatora na te tematy?jestes w stanie dowiedziec się coś wiecej o ostatnim temacie? W calej DK sa te same obrazki,mimo ze w inne dni egzaminują? Zawsze sa 3 kartki,a z nich 1 do wylosowania?
Jak poszlo Tobie,pochwalisz sie oceną końcową? pozdrawiam serdecznie!
zyrafffkaa:
wiesz co z pytaniami gorzej, ze stresu nie pamietam za bardzo. a ogolnie z oceny jestem zadowolona. Koncowa 4.
A z tego co wiem to wlasnie 3 obrazki sa na caly egzamin, bez wzgledu na rejon czy szkole. Zawsze jest tak ze losujesz z 3 kartek, jedna dla waszej "pary". a ty kiedy masz ? napisz jak ci poszlo.
vaxa_rys:
dzieki za odpowiedz, ktos jeszcze zdawał teraz PD3?jakie wrazenia?
Dana:
Czy ktos zna tematy na ustny Dansk Prøve 3?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej