Ogólne > Hydepark

PD3

<< < (15/23) > >>

Tula:
Dla Ciebie nie moze byc latwy, bo do niego nie podchodziles, wiec zaczekaj z opiniami do czasu, kiedy bedziesz po. Przyklad z wynikami tez jest bez sensu, bo jak ktos napisal na 12 i rozwiazal test z czytania ze zrozumieniem na 12, to musi tez umiec mowic.

Majkelek:
Wiem jak egzamin wygląda, wiem jakie są zadania które niejednokrotnie robiłem, które zostały ocenione przez nauczyciela. Ale i tak nie mam prawa głosu bo oczywiście wy wiecie lepiej. Jeśli jesteś dobry z matematyki i masz przed sobą egzamin z matematyki. Ten egzamin jest dla Ciebie łatwy i nie ma znaczenia jakie zadania na nim będą. 
 Mirka to była czysto teoretyczna punktacja więc sobie nie dopowiadaj. Można dostać dwa razy 0 z pisemnego i dwa razy 12 z ustnego. A takie przypadki się zdarzają. Widocznie mało możesz sobie wyobrazić. To nie moja wiedza a egzaminatora z którym dzisiaj rozmawiałem.

Dobranoc leśne ludki...

marta_malgorzata:
U mnie zbliza sie dopabuse egzamin z modulu 3.3 . Duzo osob z mojej grupy nie zdalo go za pierwszym razem, wiec nauczyciel niezle nas gimnastykuje. Ostatnio pisalismy probny test i wszystko poszlo mi dobrze, poza napisaniem listu, w ktorym zrobilam zbyt duzo bledow.
PD3 na razie mnie przeraza, dlatego gratuluje wam dziewczyny.

Milego weekendu ;)

Tula:
Ja juz tez po :D. Poszlo lepiej niz przypuszczalam, ide pic 8)

[Posted on: 15 Luty  2009, 15:45:39]
Sluchajcie, ta skala, ktora jest teraz, 12 do -3, to jest tzw. skala siedmiostopniowa, czy jakas inna?

mala_z_Aarhus:
Czasem stosuja ECTS - European Credit Transfer and Accumulation System.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej