Ogólne > Hydepark

PD3

<< < (14/23) > >>

Juta:
No wlasnie, zadna z nas nie napisala, ze jest to super trudny egzamin, ale stwierdzenie Majkelka, ze :"Przecież każdy dobrze wie że ten egzamin to jedna wielka ściema i każdy go zdaje" jest nieprawda. To nie jest sciema, bo jednak ponizej pewnego poziomu nie wolno zejsc, i jest zaskakujaco duza grupa osob, ktora nie zdaje. Dotyczy to szczegolnie tych, ktorzy do egzaminu przygotowywali sie samodzielnie. 00 to w ich przypadku ocena typowa.
W mojej szkole, aby dostac sie na Studieprøven, trzeba bylo dostac z obu czesci pisemnych min. 10 a z ustnej 7, z gorszymi ocenami nie przyjmowali.
Drogi Majkelku, a dlaczego tak bardzo denerwuje Cie to, ze rozmawiamy o PD3? Temat jest zly, glupi, nie zaspokaja Twoich potrzeb intelektualnych? Mnie za to denerwuja tematy o samochodach, ale nie umieszczam tam swoich marudnych postow.

mala_z_Aarhus:
Teraz nie wystarczy jedynie zdac DP3, aby przystapic na test z wiedzy o spol i historii Danii i po jego zdaniu wystapic o obywatelstwo.

Czesc pisemna DP3 musi byc powyzej 4 (nie sumarycznie, lecz jednostkowo)

Prosze tez zobaczyc utrudnienia dla tych ktorzy zdawali FVU trin 3, aby podejsc do testu z WoSu. Teraz musza miec zdany 4.

Studieprøven:
Czym wlasciwie jest Studieprøven? kontynuacja kursow jezykowych? czy szkola zawodowa?

mala_z_Aarhus:
http://wiki.poloniainfo.dk i prosze wbic haslo Studieprøven

Majkelek:

Po pierwsze nie denerwuje mnie rozmawianie o PD3 jestem niespotykanie spokojnym człowiekiem. Irytuje mnie jedynie niekiedy Mirka.

Ocenianie trudności egzaminu zawsze jest subiektywne. Dla mnie ten egzamin jest łatwy co potwierdzają jego wyniki. Swoją drogą egzamin podzielony jest na 4 części. Można dostać 12 12 0 0 i zdaje się egzamin. Oznacza to że można nie umieć np. pisać po duńsku a zdać na poziomie PD3.

Uwagi prywatne zostaly usuniete.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej