Ogólne > Pomoc!

Bank godny polecenia?

<< < (4/9) > >>

GoTTie:
Danske Fri, takie dostalem na poczatku i mam do dzis.

K3:

--- Cytat: willy w 26 Lis 2007, 20:06:06 ---Nordea - Netbank, jest też za damo pod warunkiem że zamówi się pakiet Gratis hverdag, co wiąże się z rezygnacją z drukowanych wyciągów itd. Wszystko dostępne jest przez internet ew, można zamówić e-mailem. Można też mieć za darmo Visa/DK.

--- Koniec cytatu ---

Wskazówka: Zamiast pisać dwa posty jeden pod drugim, istnieje taka opcja jak edycja własnego postu. Proszę się zapoznać z tą opcją i jej używać.

;D ;D ;D

willy:
Przepraszam, ja dzisiaj jestem zbyt zakręcony ... idę zaraz spać ...

Manior:
Danske Bank - mam założone konto 24/7 i faktycznie muszę się zgodzić na posiadanie kart Visa/dankort, Mastercard i American Express.
Te karty nic nie kosztują. Nie musiałem wykupić AE Gold.
Mam również konto firmowe i za to konto płacę 300 koron kwartalnie.

Pozdrawiam

hary:
Witam może trochę z innej beczki,ale skoro o bankach mowa...jestem w dani prawie 2 miesiące i pośrednik pod którym pracuje nie założył mi jeszcze konta a ma ono być w dansk bank ostatniego wypłata a mi powiedzieli że jeszcze ni ma a mnie tu szlag trafia..prosze napiszcie mi czy można samemu założyć konto ijakie papiery są potrzebne bo ja mam tylko umowę i cpr ważny do kwietnia.dodam że mój wspólokator dostałje po miesiącu... pozdrawiam i dziękuje za odpowiedz.  >:(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej