jest 6 aktywnych moderatorów, czy to tak dużo przy ponad 2000 zarejestrowanych użytkowników.
Pozatym przypada średnio jeden jeden maruda i jeden awanturnik tygodniowo na moderatora. Niestety moderator to też człowiek i trzeba dbać o jego zdrowie psychiczne.
Żadem moderator nie jest 24h/dobę, niektórzy są co kilka dni itd.
Co do piątki - pytanie zadałeś złej osobie. Ja tylko wykonałem jej wolę (co zresztą nastąpiło dosyć dawno i pełniła tylko funkcje honorowe a wczoraj tylko zostałem ponaglony).
Nie zamierzam też się tłumaczyć dlaczego podałem publicznie prywatne wiadomości niejakiego voyager'a (nie mogę dokładnie zweryfikować kto to jest bo widnieje u mnie jako gość).
Ps. Znam fora gdzie jest kilkudziesięciu moderatorów ... jak też i takie gdzie nie ma żadnego. Zgadnijcie gdzie się milej czyta posty.
Twoje tłumaczenia są dziwne...
ilość moderatorów nie świadczy o poziomie forum, znam to zarówno z poziomu usera, jak i moderatora, jak i też administratora

moderatorem byłem na forum gdzie na dzień dzisiejszy po wyczyszczeniu nieaktywnych kont jest jakieś 30.000 zarejestrowanych, a liczba była kiedyś dwa razy wyższa
średni online osób to jakieś 300-400 na raz + okoła 100 gości, rekord: 700 osób na raz
moderatorem może być tylko osoba silna psychicznie, inaczej kiepsko ją widzę
jeśli nie jest to żadne "zabiegi ochronne" nie zdadzą się na nic, zresztą chyba nie o to chodzi
co do "częstotliwości" pojawiania się na forum, nieobecny moderator to martwy moderator, taki nie ma sensu
a co do tłumaczenia sie o PW... nam nie musisz, ale niestety, takie coś podpada pod paragraf