Ogólne > Kącik Kulinarny

polskie śledziki w Netto

<< < (3/5) > >>

anha:
Kupiłam ale opakowanie wygląda zupełnie inaczej niż to na zdjęciu.
Koreczki z cebulą nazywają się Helskie a z papryką Bałtyckie (albo odwrotnie ;) )
SĄ PRZEPYSZNE !!!!

Jomir:
Ja mialam Baltyckie z cebulka, ale zalapalam sie na ostatnie pudelko w sklepie... Ni ma wiecej :(

aisak:
      Nie wiem, czy ktos o tym juz pisal, ale  moze komus sie przyda. Szczegolnie, ze to na swieta :). Kupilam ostatnio w LIDL-u platy sledziowe marynowane. Sloik 500g. Troche ze strachem otwarlam, bo jak kocham ryby , to slodkich po prostu nie trawie, a tu niespodzianka! Prawdziwie polski smak! Marynowane, kwasne jak to powinny byc, bez grama cukru (niby maja sweetener w skladzie, ale nie wyczuwalny w smaku)! To "Bismarck herrings"  Vitakrone. Sa jeszcze (widzialam, ale nie probowalam) rolmopsy tej samej firmy. Smacznego :)

aisak:
Zapomnialam dodac wazna informacje. Zarowno platy, jak i rolmopsy - 15 kr sloik.

inna:

--- Cytat: aisak w 19 Gru 2012, 17:47:49 ---      Nie wiem, czy ktos o tym juz pisal, ale  moze komus sie przyda. Szczegolnie, ze to na swieta :). Kupilam ostatnio w LIDL-u platy sledziowe marynowane. Sloik 500g. Troche ze strachem otwarlam, bo jak kocham ryby , to slodkich po prostu nie trawie, a tu niespodzianka! Prawdziwie polski smak! Marynowane, kwasne jak to powinny byc, bez grama cukru (niby maja sweetener w skladzie, ale nie wyczuwalny w smaku)! To "Bismarck herrings"  Vitakrone. Sa jeszcze (widzialam, ale nie probowalam) rolmopsy tej samej firmy. Smacznego :)

--- Koniec cytatu ---

Kupilam  8) dzieki za info i trzymam na jul

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej