Regionalne > Århus, Aalborg ...

WITAJCIE I ODPOWIEDZCIE

<< < (2/5) > >>

kama27:
HEJ MIRA!!Ja nie place 1000dkk agencji mieszkaniowej tylko agencji ktora zalatwila prace, byc moze zle mnie zrozumialas lub jak napisal K3 faktycznie powinnam wstawic znaki interpukcyjne,gdybym placila to dla mieszkaniowej to ok rozumiem,chodzi oto ze place za administracyjna agencji pracy i stad moje zastanowienie, a co do komuny spytalam w oparciu o wiadomosci tutaj przeczytane nic wiecej,pozdrawiam

Jomir:
To juz inaczej.
Tak czy owak, komuna ma mieszkania tylko na wyjatkowe okazje dla obywateli i rezydentow.
Wy raczej musicie poczekac do otrzymania CPR, ale poki co mozesz przejrzec oferty spoldzielni mieszkaniowych. Poszukaj na forum, powinny byc linki, mnie czas goni i nie bardzo moge CI w tym pomoc teraz.

madzialenasz:
Witam, tak dla zainteresowanych je znalazlam bezplatny kurs dunskiego w Århus, dwie godziny dwa razy w tygodniu, nie trzeba tam miec CPR, po prostu idzie sie zapisauje, i ja podalam tylko dane Mojego chlopaka, bo chca w razie "W". :))
Pozdrawiam

kama27:
Hej Magda !!jak mozesz podaj namiary na ta szkole, z checia skorzystam ,bo i tak jeszcze siedze w domku -pozdrawiam

madzialenasz:
Hey pewnie ze dam Ci namiary, fajnie zeby byl ktos na tym kursie z Polski bo ja sama poleczka :) Brammersgade 4, Århus

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej