Ogólne > Podatki

koniec z 8% podatkiem?

(1/5) > >>

gość:
Witam,

jestem mocno zdezorientowany ponieważ powiedziano mi że w danii zmieniły się  przepisy i juz nie ma ulgi przy pierwszym roku pracy i płaci sie normalny podatek w danii albo w polsce 19%.
czy ktoś coś wie na ten temat? dostałem umowę na czas nieokreślony i poprosiłem na zmianę umowy na okres jednego roku żeby skorzystać z ulgi i dowiedziałem się że już zmieniły się przepisy.
czy to prawda?

Klingon:

--- Cytat: gość w 08 Gru 2007, 16:02:20 ---powiedziano mi
--- Koniec cytatu ---
Kto powiedział? ???

Tula:

--- Cytat: Klingon w 08 Gru 2007, 16:12:41 ---Kto powiedział? ???

--- Koniec cytatu ---
Zapewne pan Zenek ::).
Mojemu koledze tez powiedziano, ze jak placi osiem procent, to sie juz nie musi w Polsce rozliczac w ogole. Innemu z kolei, ze wraz ze zlozeniem wniosku o wize i pozwolenie na prace moze sie starac o staly pobyt (sic!). Uwielbiam takich, jak w radiu Erewan...>:(

anka84:
Haha u mnie w pracy tez juz takie rzeczy gadali i niby mialo byc to prawda bo gdzies w necie taka informacja jest, jakos do tej pory znalesc tego nie moge... :D

madzialenasz:

--- Cytat: Tula w 08 Gru 2007, 17:17:15 ---Zapewne pan Zenek ::).
Mojemu koledze tez powiedziano, ze jak placi osiem procent, to sie juz nie musi w Polsce rozliczac w ogole. Innemu z kolei, ze wraz ze zlozeniem wniosku o wize i pozwolenie na prace moze sie starac o staly pobyt (sic!). Uwielbiam takich, jak w radiu Erewan...>:(

--- Koniec cytatu ---

Dobrze ze  nie obywatelstwo;), ja tez juz dawno sama sie przekonalam ze inni ludzie potrafia namotac w glowie, mialam na sobie kilka przykladow-ale juz wyroslam z tego
P.S. Odrazu mowie ze to nie zdarzylo sie na forum tylko osobiscie(tlumacze zeby nikt nie poczul sie tu urazony ;))

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej