poloniainfo.dk

*
Największy portal polonijny w Danii.

Aktualności:

Autor Wątek: czy ktos slysal o firmie tn crew denmark?  (Przeczytany 23360 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Tn-crew

• Gość
Odp: czy ktos slysal o firmie tn crew denmark?
« Odpowiedź #15 dnia: 24 Sie 2009, 23:07:36 »
:o ??? ???
OJOJ CHYBA SIĘ MILISZ CZŁOWIEKU ZE MAM ZAKAZ ZATRUDNIENIA LUDZI W PL, CZY Z INNEGO KRAJU, SZKODA JEDYNIE ZE NIE MASZ JAJ ABY OŚWIADCZYĆ SWOJA GODNOŚĆ, WTEDY BYŁO BY MI ŁATWIEJ WIEDZIEĆ KIM JESTEŚ, ALE PRZECIEŻ PO CO, ZAWSZE JEST ŁATWO NAPISAĆ JAKIEŚ BZDURY O KIMŚ, I NIECH INNI SOBIE MYŚLĄ CO CHCĄ.. NO NIE...? :-\ I PAMIĘTAJ RÓWNIEŻ ZE ZE ZWIĄZKI SA UPIERDLIWI DLA WAS TAK JAK I DLA MNIE, BO TO ZE WYDAJE CI SIĘ ZE ONE TAK MOCNO CIE WSPIERAJĄ TO TYLKO BAJKA... NA PEWNO DUŻO POLAKÓW TO MOŻE POTWIERDZIĆ... ;D

Tn-Crew

• Gość
« Odpowiedź #16 dnia: 24 Sie 2009, 23:24:48 »
To moze sam się jakoś ujawnij. Cos tu kręcisz tępaku

Tomek

I jak może byc????????????????

ANONIM

• Gość
« Odpowiedź #17 dnia: 25 Sie 2009, 19:32:17 »
TEPAKIEM TO MOZESZ NAZWAC SWOJEGO OJCA    A CO DO UJAWNIANIA MOJEJ OSOBY  TO TEGO NIE ROBIE  BO NIE CHCE MIEC WIĘKSZYCH PROBLEMOW NIZ MIAŁEM KIEDY SKONCZYŁEM U CIEBIE PRACOWAC  JESTEM TWOIM BYŁYM PRACOWNIKIEM   I WSZYSTKO CO PISAŁEM ORAZ CO PISZA LUDZIE NA TYM FORUM JEST SZCZERA PRAWDA  PAMIETAJ ZE JA TEZ NIE ZNAM TYCH INNYCH LUDZI............. A ONI PISZA TO SAMO WIEC COS TU JEST NIE TAK  POZDRAWIAM  WSZYSTKICH :)B

Offline siemieniaty

• Początkujący
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 0
  • -Otrzymane: 0
  • Reputacja: +0/-0
« Odpowiedź #18 dnia: 25 Sie 2009, 19:55:11 »
witam ja znam ta firme i moge sie na ten temat wypowiedziec.To prawda ze firma TN CREW prowadzona przez Tomasza to wielka pralnia pieniedzy,ten czlowiek zeruje na polakach jak pasozyt i ciagle mu jest malo.Ja sam tam pracowalem wiec wiele wiem i jezeli jest ktos kto moze mi pomuc odzyskac moje pieniadze od tego typa ktore jest nadal mi winien bede bardzo wdzieczny.Chodzi mi kakretnie o firme ktora zajmuje sie tego typu sprawami,co moige zrobic i gdzie sie udac.dzieki za pomoc

[Posted on: 25 Sierpień  2009, 19:44:36]

Tomek teraz zwracam sie do ciebie.Przestan czlowieku krecic bo pracowalem rok u ciebie i za tak zwane ferie-penge otrzymalem tylko marne 3 tys dk,a co do mieszkania to fakt wynajmowales na siebie i placiles mniej a zadales wiecej i nie rob z kogos wariata bo ludzie co pracowali u ciebie nie byli i nie sa idiotami.Za mieszkanie w ktory ja mieszkalem pty placiles 4 tys DK a odemnie brales 6 tys Dk czy to nie jest zdzierstwo mimo ze jeszcze na godzinach zarabiales?????????

Offline obserwator12345

• Podziękowania
« Odpowiedź #19 dnia: 27 Sie 2009, 21:24:24 »
ja też tam byłem i jest z niego przekręt nie odzyskałem swoich pieniędzy zabrał mi i to sporą sumkę bo jak można prowadzić firmę i dorabiać za złotówę w  łikędy a czepie polaków  na kasie strasznie  a to co człowiek u niego zarobi i jemu zapłaci to to samo w kraju zarobi po odliczeniu tych kosztów więc ludzie nie pchajcie się tam a jak już tam robicie to uciekajcie od niego !!!!!!!!!!!!!!!!

anonim

• Gość
« Odpowiedź #20 dnia: 16 Wrz 2009, 20:39:02 »
:o OOOO  WIDZE ZE PAN "TOMASZ" UMILKŁ ??!!!!  CZYZBY CZUŁ SIE WINNY  :)  ???

myg

• Gość
« Odpowiedź #21 dnia: 25 Wrz 2009, 12:05:02 »
proponuje wybrac sie do 3F i poprosic o wyjasnienie zasad pracy, placy, feriepenge, i mieszkania..oni czesto zalatwiaja takich gagatkow" od reki... np; MTC  w Munkebo.. musialo 2 lata temu oddac 6 pracownikom 47 tys kr.. "pomylkowo" zle rozliczone za okres 4 mies..

poloniainfo.dk

« Odpowiedź #21 dnia: 25 Wrz 2009, 12:05:02 »

Offline Liwia

• Młodszy
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #22 dnia: 25 Wrz 2009, 14:15:54 »
Ludzie! BŁAGAM, na miłość boską, nauczcie się polskiego. Niektóre wypowiedzi to totalny bełkot, w ogóle nie da zrozumieć się sensu wypowiedzi. Totalna kompromitacja   :o

Tn-crew

• Gość
« Odpowiedź #23 dnia: 29 Wrz 2009, 23:21:55 »
Witam ponownie nie nie czuje się winy bo nic złego nie zrobiłem, i nie robię, morze po prostu ludzie są zazdrosny o to ze jakoś trzymam końca z końcem, komu ja niby nie wypłaciłem tak zwanych (Ferie Penge) za rok 2008? hmm. ja tego nie wiem,.. bo o ile jest mi świadome to wszyscy dostali to co się im należy..
No i jeszcze jedno, ja nikogo nigdy nie zmuszam aby pracował u mnie..
po zatem wiem ze w Polsce jest duże bezrobocie, wiec czemu wszyscy pchacie się aby wyjechać do Dani...?
Jeśli macie tyle problemów ze mną...? Hmm...  ja zawsze dawałem takie stawki jakie są w dani.. nic więcej ani nic mniej..
A ze ludzie maja większe wydatki niż w Polsce, to oczywiste..
Wielka mi filozofia założyć konto na Forum. i pisać obelgi na temat mojej firmy, każdy kto pracował u mnie  wie ze nie jestem żadnym pasożytem jak wyżej pisane.. bo starałem się pomoc wszystkim jak tylko się dało. A  ze niestety tak to jest , jak wszyscy zostali napasieni sianem, i ich korytka się już opróżniają to łatwo jest wymyślać bzdety aby może jakiś haracz ze mnie wyrwać, tylko mylicie się bo ja się nie dam nikomu mnie wydymać.
Jak już tak mocno wszystkich oszukałem, to dlaczego nikt z was nie potrafi się ze mną skontaktować abyśmy sobie wszytko mogli wyjaśnić...? Dziwne no nie...????

Baumi

• Gość
« Odpowiedź #24 dnia: 30 Wrz 2009, 09:48:45 »
wywal kursywę, pogrubienie i popraw błędy - wierz mi, wpłynie to na korzystnie na Twoja wypowiedz ;)

Offline Liwia

• Młodszy
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #25 dnia: 30 Wrz 2009, 11:29:51 »
Tn-crew czy Ty jesteś Polakiem?? Czy tylko uczyłeś się polskiego?? Pytam poważnie.

Witam ponownie nie nie czuje się winy bo nic złego nie zrobiłem, i nie robię, morze po prostu ludzie są zazdrosny o to ze jakoś trzymam końca z końcem, komu ja niby nie wypłaciłem tak zwanych (Ferie Penge) za rok 2008? hmm. ja tego nie wiem,.. bo o ile jest mi świadome to wszyscy dostali to co się im należy..
No i jeszcze jedno, ja nikogo nigdy nie zmuszam aby pracował u mnie..
po zatem wiem ze w Polsce jest duże bezrobocie, wiec czemu wszyscy pchacie się aby wyjechać do Dani...?
Jeśli macie tyle problemów ze mną...? Hmm...  ja zawsze dawałem takie stawki jakie są w dani.. nic więcej ani nic mniej..
A ze ludzie maja większe wydatki niż w Polsce, to oczywiste..
Wielka mi filozofia założyć konto na Forum. i pisać obelgi na temat mojej firmy, każdy kto pracował u mnie  wie ze nie jestem żadnym pasożytem jak wyżej pisane.. bo starałem się pomoc wszystkim jak tylko się dało. A  ze niestety tak to jest , jak wszyscy zostali napasieni sianem, i ich korytka się już opróżniają to łatwo jest wymyślać bzdety aby może jakiś haracz ze mnie wyrwać, tylko mylicie się bo ja się nie dam nikomu mnie wydymać.
Jak już tak mocno wszystkich oszukałem, to dlaczego nikt z was nie potrafi się ze mną skontaktować abyśmy sobie wszytko mogli wyjaśnić...? Dziwne no nie...????

Tn-crew

• Gość
« Odpowiedź #26 dnia: 30 Wrz 2009, 21:50:24 »
jJestem Polak, ale mieszkam w Dani juz jakies 24 lata. a co az tak fatalnie mnie zrozumiec..? :-\ ;D

Offline Juta

• Doświadczony
  • *
  • Podziękowania
  • -Otrzymane: 2
  • Reputacja: +14/-22
« Odpowiedź #27 dnia: 30 Wrz 2009, 22:46:17 »
Walisz bledy, ale podobnie robi ok. 75% uzytkownikow tego forum. Kursywa + pogrubienie to powazny blad piarowski. A poza tym, gadajcie o konkretach zamiast czepiac sie drobiazgow.

Offline siemieniaty

• Początkujący
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #28 dnia: 26 Paź 2009, 22:42:07 »
witajcie....Jeżeli chodzi o tak zwane Ferjepenge to moge cos na ten temat powiedziec.A mianowicie za 11 miesiecy mojej pracy w firmie tn-crew otrzymalem tylko 3 tys dkk,Gdzie wedlug TIB powinienemem otrzymac wiecej.A sprawy zwiazane z mieszkanie tez powinien pokryc pracodawca a nie żerowac jeszcze na ludziach którzy na niego pracuja.A z tego co mi na dzien dzisiejszy wiadomo to Tomasz ma niezle przechlapane bo zwiazki dobraly mu sie do tylka,sam osobiscie bylem w zwiazkach i dalem swoje papiery do przejrzenia i Pan ktory zajmuje sie ta sprawa powiedzial mi tylko jedno....Ze czeka na wieksza ilosc osob ktore zostaly naciagniete przez ta firme.Pozdrawiam wszystkich

TN-CREW

• Gość
« Odpowiedź #29 dnia: 29 Paź 2009, 21:27:46 »
hmm. witam, mam tylko jedno pytanie, kolega co pisał ostatnie info, gdzie kolego wyczytałeś ze pracodawca ma płacić za twoja kwaterę,,,, nie dosyć ze pracowałeś jak piszesz przez 11 miesięcy, i dostawałeś regularnie wypłatę, co do min, to jeszcze myślisz ze firma tn-crew ma pokrywać twoje koszta zakwaterowania...? mylisz się, i uwierz mi ze tip miał ze mną kontakt i wszytko jest wy deklarowane, co do wszystkich pracowników w mieście Roslev.

poloniainfo.dk

« Odpowiedź #29 dnia: 29 Paź 2009, 21:27:46 »

zwolnienie z pracy - czy musi podać powód

Zaczęty przez zosiaxDział Pomoc!

Odpowiedzi: 4
Wyświetleń: 27256
Ostatnia wiadomość 17 Lip 2008, 16:33:25
wysłana przez zosiax
Mieszkanie spoldzielcze czy wlasnosciowe

Zaczęty przez ukaDział Hydepark

Odpowiedzi: 2
Wyświetleń: 18432
Ostatnia wiadomość 21 Lip 2009, 18:23:16
wysłana przez uka
Czy przeglady techniczne aut sa obowiazkowe w Danii ?

Zaczęty przez KierowcaDział Hydepark

Wyświetleń: 40648
Ostatnia wiadomość 27 Paź 2009, 22:39:26
wysłana przez Manior
rejestrować żone czy nie? - podatek, kwota zwolniona,

Zaczęty przez piotrekszDział Podatki

Wyświetleń: 19536
Ostatnia wiadomość 12 Paź 2008, 13:59:51
wysłana przez Klingon
czy Duńczycy płacą na czas?