Ogólne > Podatki
czy mogę zmienić podatek
Klingon:
--- Cytat: vera w 18 Gru 2007, 15:41:33 ---- dojazd do pracy, w powiazaniu z miejscem zamieszkania, poczytaj dokładnie FORSKUDSOPGORELSE - słownik ci wystaczy
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: vera w 18 Gru 2007, 19:34:33 ---Ja nie wystepuje o ulge na dojazdy do polski.
--- Koniec cytatu ---
Więc nie wiem co konkretnie krytykowałeś w mojej wypowiedzi: "Ulga za dojazd do pracy jest aktualna przy dojazdach powyżej 24 km dziennie."? ???
Klingon:
--- Cytat: K3 w 18 Gru 2007, 21:37:21 ---rozumiem, ze to bede mogl sobie wpisac w odpowiednim polu do "pita" ktory dostane ze skatu za rok ubiegly ??
wiesz moze ktore pole ??
--- Koniec cytatu ---
Tak jak piątka pisała, kwotę 2.482,00 kr. wpisuje się w pole "Befordring" (rubryka 51). Otrzymasz ok. 31 % z tej kwoty z podatku - "na rękę".
Nie ma powodu zmieniać karty podatkowej z powodu tej ulgi, natomiast nie wiem o co chodzi z przejazdami do Polski - czytałem kiedyś o tym na forum, ale przysługuje może tylko osobom pracującym tymczasowo.
vera:
--- Cytat: Klingon w 18 Gru 2007, 22:32:53 ---Więc nie wiem co konkretnie krytykowałeś w mojej wypowiedzi: "Ulga za dojazd do pracy jest aktualna przy dojazdach powyżej 24 km dziennie."? ???
--- Koniec cytatu ---
ty zacząłeś krytykę......... ::)
peace..... ;D
Nawigacja
Idź do wersji pełnej